Merhaba belki herkeste var bu motorsiklet sevgisi ama, cesaret edebilenler yaşayabiliyor. Şu anda motorsikletim yok ancak CBF 250 yi takip ediyorum.İnşallah alınca da paylaşacağım.Buradan tüm arkadaşlara mutlu sürüşler diliyorum.
Merhaba belki herkeste var bu motorsiklet sevgisi ama, cesaret edebilenler yaşayabiliyor. Şu anda motorsikletim yok ancak CBF 250 yi takip ediyorum.İnşallah alınca da paylaşacağım.Buradan tüm arkadaşlara mutlu sürüşler diliyorum.
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir.
aramıza hoşgeldin.en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Çok teşekkür ederim problem yönünden Roadstar nasıl ne kadar süredir kullanıyorsun?
erpehlivan aramıza hoşgeldin.(niki'nin bi özelliği varmı yani gerçekten pehlivanmısın)
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Dedem yağlı güreşçiymiş beni sorarsan, pek bişey kalmamış dedemden...
hoşgendin pehlivan
inş en kısa zamanda hayalindeki motora kavuşursun
aramiza hosgeldin
ayrica,lisedeki beden hocamin soyadi erpehlivandi,bi alaka varmi acaba : Ali Erpehlivan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Doğru zamanda doğru yerdesiniz...
Hoş geldiniz...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Hoşgeldiniz.... cbf 250 de en iyi seçimlerden biri ama başlangıç içinse tavsiye etmem..
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Hoşgeldin pehlivan.
Motoruna bir an önce kavuşman dilegi ile
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
hoşgeldin.en kısa zamanda hayalindeki motora kuvuşup mutlu sürüşler yapman dileklerimle...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Ali Erpehlivan ile bir akrabalığım yok. Arkadaşlar sağolun gerteçten ısınmaya başladım.Bu motor işi gerçekten ayrı bir heyecan ve paylaşıldıkça daha çok zevk veren bişey...
arramıza hoşşgeldin aynen dediğin gibi motosiklet aşkı insanın içinde patlamayı bekleyen bi yanardağ gibidir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
dostum h.g bayram arifesinde
aramıza hoşgeldin dostum.
umarım bir an önce motosikletine kvuşursun
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
hoşgeldin, inşallah kavuşursun bigün istediğin motora.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)