arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaşım 36 ankaralıyım ve henüz bir motorum yok bana ne tavsiye edersiniz hangi motorla başlamam lazım
arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaşım 36 ankaralıyım ve henüz bir motorum yok bana ne tavsiye edersiniz hangi motorla başlamam lazım
öncelikle hoşgeldiniz , 125 cc veya 250 cc istediniz tarz bi motosiklet alacaksınız bu kadar basit , sitede arama yaparsınız istemediğiniz kadar bu soruyu sorup cevap alan bulacaksınız...
aramıza hoşgeldin
valla ben Allah kısmet ederse cbr 125 ile başliyacağım ancak benim 13-14 yaşlarımdan bu yana scooter kullanımı ve artçı olarak geçmişim var. Aslında bence scooterla başla derim ;) yada bi 125 likle..
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
Selam aramıza hoşgeldinn Hangı tıp Motorlardan hoşlanıyorsun mesela ona göre sana bıras fıkır verelım bide nekadarlık fıyat olarak ıstıorsun ?
katılmcı olman dileğiyle
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
aramıza hoşgeldin...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hoşgeldin.
250 cc lik bir motorla başlayabilirsin.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Ben de senin durumundayım yaşımda 36, biraz araştırdım ve halen takip ediyorum. Benim aklımda CBF 250 var sana da tavsiye ederim. Kendim için, şu anki düşünceme göre ileride de 250 cc den yukarılara çıkmanın gereksiz olacağına inanıyorum.Bence CBF 250 başlangıcada devamına da yeter...
hoşgeldiniz..umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz..
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
ne istediğinizi biliyormusunuz hangi tarz hangi marka kaç paranız var boyunuz kilonuz bunları söyleyin daha fazla yarımcı olunur
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
sana eğerki hiç motor tecrüben yoksa honda beat 100 derim ok ama biraz da olsa vitesli motor üzerinde bilgin varsa cbf 150 den başla derim ok bu arada hoş geldin
Aramıza hoşgeldiniz... Arkdaşların size tavsiye ettiği motorlar başlangıç için en idealleridir. Ama bence başlangıçta 250cc nin üzerine çıkmayın. 250cc daha fazla risk taşıyor. Bu nedenle en mantıklısı 125cc olmalı örneğin;
Honda CG 125
Yamaha YBR 125
Honda CBR 125 R ve diğerleri....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ne Tür Motor Kullanmnak İsteginede Baglı?
Bnm Tavsiyem Racing se Hyosung 250 Olur.(Sene SOnu Şahsen Sipariş Etcem )
Veya Honda Cbr 125R
Saygılar!
aramıza hoşgeldin. artık bu motosiklet sevdasının bizleri kimlerlke tanıştıracağını merak ediyorum!!!
bence sen direk 250cc bi cruiser la başla derim ben sana. sonuçta cruiser hız motoru değil seni kasacak tek şeyi kilosu olur ama eyer yeterince güçlüysen duruken falan taşıman hiçte zor olmaz motoru. hem kendi tarzınıda belirlemiş olursun. onuda beyenmessen 200 bi enduro al derim
GT650R
Görsel tanıtım (dil bozukluğu olsa da anlatım idare eder) http://www.uzmantv.com/motosikletler...ore-siniflanir
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
yasın gereği güzel bi choopper olabilir aramıza hoşşgeldin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valla benim yaşta sana yakın ilk başlangıcımı cbf 150 ile yaptım memnunum gerçi benim memnun olmam birşey ifade etmez ama motoru kullanan pişkin arkadaşlar çok iyi olduğunu söylüyo bu arada hoşgeldin
Bence sen hyo gt 250 al..
Hem yaşına gider hem hızıyla tatmin eder...
Hoşgeldin bu arada...
hoş geldin ............
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)