Hepinize selamlar ben urfadan katılıyorum bu sitede sanırım en kücüğüde benim 15 yasındaım yamaha rx115 im var urfadan hepinize selamlar ve saygılar..abilerim ve ablalarım
Hepinize selamlar ben urfadan katılıyorum bu sitede sanırım en kücüğüde benim 15 yasındaım yamaha rx115 im var urfadan hepinize selamlar ve saygılar..abilerim ve ablalarım
[COLOR="Pink"]63AH057[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Modifiye [/COLOR][COLOR="Plum"]Bizim [/COLOR][COLOR="Red"]İşimiz[/COLOR]
vay küçük arkadaşım hoşgeldin
seni herkez unutmuş galiba.hayret nasıl atlamışız inşalla dışlanmış hisetmesin kendini
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
hoşgeldin toprağam
Selam Kardesım hoşgeldin katılımcı Olman dileğiylee avatarına motor'unu koy daha güzel olur bencee Motorcu oldugun bellı olsun değil mi Urfanın merkezdemısın benım tanıdıklarım cok ceylanpınarda bırcok arkadasım var
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Merhaba kardeşim, siteye hoşgeldin zamanla gezi ve motor fotoğraflarını yüklersin dimi. Seni de tanımış oluruz bu arada.
Kazasız sürüşler dilerim. Aman kasksız sakın yola çıkma.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
hoigeldin kardeşim aramıza katılımcı olmanı bekliyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
hoşbulduk abilerim sağolun varolun
[COLOR="Pink"]63AH057[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Modifiye [/COLOR][COLOR="Plum"]Bizim [/COLOR][COLOR="Red"]İşimiz[/COLOR]
Aramıza hoşgeldin. Dikkat etde polise yakalanma gerçi RX115 le yakalanmak pek mümkün değil...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hoşbulduk abi the lancet polis amcalarla aram iyi onlara bi sözüm var yaş 17 oldumu ehliyet alıcam saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)