herkese selmalar. izmir bornovadan aranıza yeni katıldım. henüz motorum yok ancak yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. aklımda birkaç model var henüz karar veremedim. 125 zn - agility 125 .. birde presto texas 150 düşünüyordum ancak vazgeçtim....
herkese selmalar. izmir bornovadan aranıza yeni katıldım. henüz motorum yok ancak yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. aklımda birkaç model var henüz karar veremedim. 125 zn - agility 125 .. birde presto texas 150 düşünüyordum ancak vazgeçtim....
başlığa bak''herkese selmalar'puhuhohayanlış anlaşılabilir bu başlık.
aramıza hoşgeldin.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
kusurabakmayın arkadaşlar...
herkese selammmmm....
kardeşimiz sanırım genç ve aşık bir arkadaş! Ayrıca hislerim beni yanıltmıyorsa yengenin yada yenge adayının adının da selma olma ihtimalinin yüksek olduğunu sanıyorum! Bu arada hoşgeldin!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Hosgeldiniz! Sitede guzel vakit gecireceginizden emin olunuz. Eveeeet, hemen arkaniza yaslanin simdi ve sonraaa... gerisi geliyor zaten!
= = = Be Aprilia racer! = = =
hoşşgeldin 25 kereecik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
SELAM hoşgeldin aramıza )
Hızlı bir giriş olmuş bak daha girer girmez neşe verdin insanlara sen bize neşe verdin ALLAH ta seni selmaya kavuştursun ne diyeyim
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
hoşgeldiniz istediğiniz motora sahip olabilmeniz dileğiyle
hoşgeldiniz... en kısa sürede istediğin motosiklete kavuşman dileği ile...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)