Site ve Forum iyi , güzel olmus insallah devam eder.Ben Almanyadan MC
Motor tutkunlarina selamlar.
http://people.freenet.de/motorium/
Site ve Forum iyi , güzel olmus insallah devam eder.Ben Almanyadan MC
Motor tutkunlarina selamlar.
http://people.freenet.de/motorium/
Selam hosgeldin bu verdigin link senin sitenmi ?
Merhaba,ilk cevab veren oldugun icin sagol.Evet tek sayfalik bisey. :wink:
Evet Mavi Suzuki SV 1000 S 2003 Model buyil cikti SV serisi
120 PS
996 ccm
2 Silindir
Cok guzel motormu gule gule kullan almanyadaki fiyatı nedir bu motorun?
SV serisinin Gsxr dan farkı nedir?
Selam,
Benim Motor ile GSXR arasindaki fark SV iki silindir eski TL serisine benzer ,tam kapali degil GSXR ler daha süratli ama SV cekiside super.
SV 1000 S yaklasik onbin € Euro 9,970 ; GSXR 1000 ise 12,800
ama ben arka tarafi komple degistirdim Plaka tasiyiciyi, mini sinyal, arka oturak yerine kapak seneyede Ekzozu degistirecem.Almanya da motor almak cok zor degil nedeni ise motoru taksitle alirsan faiz yok denecek kadar az 00,09 oraninda. 8) 8)
Valla boyle kampanya türkiyede yapılsa herkesin motoru olurdu :lol:sv1000s67 adlı üyeden alıntı
KARDEŞ BU FAİZ ORANINI YANLIŞ YAZMADIN DİMİ..SKULLHUNTER! A KATILIYORUM TÜRKİYE DE BÖÖLE BİŞEY OLSA HERKES MOTOR ALIRDI...[/code][/quote]
Faiz orani gercek.Ben 1999 da motor aldim 00,99 dan.2003 de aldim 00,09 dan bu oranlar motor sezonu acilinca basliyor 5-6 ay sürüyor.Istedigin kadar pesinat verebiliyorsun, pesinatsizda fark etmiyor.
Vadesi 6-7 seneye kadar yapma imkani var.Ben 3 sene yaptim cünkü yarisini pes verdim.Almanyada Motor firmalari arasindaki rekabet büyük oda bize yariyor.Iki senedir Honda 00,07 den satiyor,Suzuki 00,09 dan Yamaha 00,49 dan ve Kawasaki 00,49 dan ötekiler 3 ile 4,5 arasi degisiyor.Bu oranlar sifir motosikletler ici gecerli.
Super valla bende isitiyorum boyle faizleri
:(
Simdi abi ordan bu faizlerde bi motor alsak :lol:
Türkiye 'ye sokabiliyormuyuz :D
ulan ne şanssızız be! :( burda olacak 6 yıl vade 0.09 faiz, bugün gider cbr 600'ü kapardım!
CBR 600 un kan rengi vardı ? :lol:jawa adlı üyeden alıntı
ah ulen aaahhh... :(
geçengün adı lazım değil, tv'de bangır bangır "hayallerinizi gerçekleştiriyoruz" şeklinde reklam yapan bir bankaya gittim.24 ay vadeli kredi almak istediğimi söyledim.orada görevli şef gibi bi şey olan bi bayan geldi, malesef 24 ay vademiz yok,o dışarıda söylenen kağıt üzerinde bir vadedir, 18 ay vade yapabiliyoruz en fazla, dedi.yurdumuzda alışık olduğumuz şekilde, bilmem kaçıncı defa kendimi hıyar gibi hissederek evime döndüm.ulan eşşekoğlueşşekler, madem yok böyle bir uygulamanız neden reklam yapıyorsunuz şerefsizler! :evil:
ayrıca istediğim kredi miktarının taksiti aylık gelirimin yarısınıda geçmemesine rağmen istediğim miktarı veremeyeceklerinide ekledi o bayan.istediğim miktarın ancak yarısını verebileceklerinide söylemeyi ihmal etmedi.
bir diğer saçmalık ise, taşıt kredisi denilen zımbırtı, fatura yada noter sözleşmesi ile belgelendirildikten sonra veriliyor.ulan ben o taşıtı noterden satışını yaptırabilmek için parayı peşinen sahibine vermem lazım.para bulup noter satışı yaptırdıktan sonra napayım ben senin bankanın kredisini.al o krediyi bilmemnerene sok! :evil:
arkadaşlar biraz sinirlendim kusura bakmayın ama sinirlenilmeyecek gibide değil yani!
haa, son olarak aylık faizleride yazayım tam olsun:%2.5 ile 3.9 arasında ve dediğim gibi en fazla 18 ay vade var.
ya niye reklam yaparsın kredi vermiyeceksen
kafayı yedirtir gerceknte bu bankalar ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)