aramıza hoşgeldiiin.................
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Hoş geldin arkadaşım......
Aramızaa Hoşgeldinnn Kazasız Belasız Sürüşlerr,,
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok mutlu ettiniz beni.... ya böyle sıcak karşılanacağını bilmiyodum
haybeye deiL harbi motorcuLar var gerçekten
ben de pekk eski sayıLmam ama h.geLdin :D
XJ 600 Diversion klasik naked çizgileriyle yaşlanmayacak bir makine inşallah temizdir.
Hayırlısı olsun.
Hoşgeldin arkadaşım. Motosikletin hayırlı olsun. Diversion resimleri isterüüük.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
arkadaslar bir sorunum var yardımcı olabilirmisiniz
SIFIR MOTOR ALDIM 1 AY KULLANDIM DÜN YOKUSU CIKARKEN BİRDE İSTOP ETTİ SONRA CALISTIRAMADIM SIFIR ALDIGIM YER 600KN OLUNCA GETİR YAĞ KOYUCAZ DEDİ TAMAM DEDİM BENDE AMA 750KM YAPTIM YAĞ KOYDURMADIM YAĞ BİTMİŞ YADA BUJİDE SORUN OLABİLİRMİ mymurat35@hotmail.com yardımcı olmak isteye eklesn siteye sık giremiorum
hoşgeldin....bu makineyi çok merak ediyorum resmini koyabilirmisin buraya?
bide motorundan bahsedermisin biraz
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
hayırlı olsun abicim aramızada hoşgeldin.
Tutkun22 abi 301'miydi senin ki hayırdır abi gülümü sattım demişsin. hayırlısı olsun abim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
hoş gelsin kazasıs belasıs keyifli sürüşler
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
hoşgeldin ama başlangıç motoru bu motoru seçmek ile yanlış yapmışsın bence daha önce motor tecrüben varmı yoksa alışana kadar bence fazla güvenme kendine ( bunları senin iyiliğin için söğlüyorum )
Aramıza hoşgeldin...Doğru adrestesin Motosikletin hayırlı olsun kazasız belasız gezersin insallah
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
arramıza hoşşgeldin kazasız sürüşler diliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya arkadaşlar bende katılmak istiyorum toplantılarınıza.....izmir tolantılarınızdan bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum ...böylesine sıcak bi karşılama beni çok ama çok mutlu etti bu arada tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...kendimden bahsedeyim, ismim cüneyt yeşilyurtta oturuyorum emniyette çalışıyorum şimdiden teşekkürler... kazasız belasız......
motorumun resimlerini buraya nasıl yükleyebilirim....resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum...
işte benim motorummmmmmmmmmmm :D
Cüneyt hoşgeldinn
Buradan izmir konusunu takip edebilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...mir-mt%5D.html
hoşbulduk PIERzig teşekkkür ederim...... ya burdaki karşılamaya hayran kaldım allah daim etsin burdaki dostlukları....kazasız belasız......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)