Tam Bi Acemi Geldi, Yardıma İhtiyacı Var.
Reklamlar
-
mondial kt 125 var bide chopper tarzına yakın bir model oturuşu duruşu falan benziyor ve yorucuda değildir 2. el baka bilirsin Mondial 250MCT var oda çift silindir biraz ağır gele bilir ilk başlangıç için ve trafik tecrübende yoksa bende sana Chooper tartı olarak mondial 125KT yada Kanuni 125 Seyhan bulabilirsen temiz al derim...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
-
Bence ybr 125 al hem az sorun çıkarır hemde gücü belli yeni başlangıç için idealdir.Çok dikkatli ol.
-
valla bende yeni başladım mondial kt 125 al tavsiye ederim yakıt olarak cebe uygun chopper tarzında çin malı bi alet . dışardan bakıldığı gibi değil motor acaip zevkli fakat çok güçlü kerata dikkat et bide binmeden önce burdaki sürüş tekniklerini motora binmeden önce yapman gerkenleri iice oku tavsiye ederim
-
ybr125 başlangıç yerinde bir tercih olur. paraçaydı servisti seni uğraştırmaz. dersin ki SS seviyorum ozaman CBR125 le başla derimmmm
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
herkesin önerileri haricinde sana ben hyosung xrx 125 kros motorunu veya bütçene göre daha uygundur belki ramzey 200 kros modellerini öneririm. benim ilk motorum honda titandı. 1996 yılında almıştım. güzeldi ancan şuan ramzeyden aldığım keyif bambaşka. kamp kurma, çadır, uyku tulumu vs. şeylerden hoşlanıyorsan doğayı seviyor ve diğer motorsikletlerin gidemediği yollarda da gidebilmek istersen seçimin bu tarz bi motor olmalı. karar senin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler