Merhaba 2 teker tutkunları
Reklamlar
-
herkese merhaba ismim türkbey
bakırköyde oturuyorum 22 senedir motosiklet kullanıyorum yaşım 35.
tekstil üzerine kendi şirketimin başındayım aynı zamanda bekarım (özgürlük işte)
şu an kullandıgım 2 motorum var hafta sonları araziye uymak için 2005 model bmw 1200 gs 42000 km de 12000 km si yurt içi kalanı yurt dışı.
digeride 2007 model r6 oda 13500 km arabam yok şirkete yaz kış motorla gider gelirim iş toplantılarıma iş yemeklerime müşterilerimede motorumla giderim .
forumlarda pek aktif değilim ilk üyeliğim burası oldu genelde 2 arkadaş gezeriz kalabalıga toplu sürüşe pek gelemiyoruz toplu sürüşlerde ikimizinde uykusu geliyor. ama sizlerlede tanışmak isterim duydugum kadarıyla keyifli geziler organizasyonlar yapıyormuşsunuz ama yurt dışı gezileri pek olmuyormuş sanırım
bayramda minik bir yunanistan gezisi düşünüyorum katılmak isteyen olursa haberleşelim.
şimdilik bu kadar yeter sanırım
herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim
full koruma full+full dikkat.
Reklamlar
-
ilk hoşgeldini ben diyorum o zaman...
-
Hoşgeldin,Yunanistana geziyi biriki arkadaşla bizde düşünüyoruz ama belki seneye ilkbahara,sizin tecrübelerinizden faydalanırız o zaman
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
Hoşgeldin buluşmak ve görüşmek dileğiyle
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Selamm türkbey Aramızaa Hoşgeldin...
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
..............................
-
Hosgelmissiniz, forumlarda genelde kavga oldugu icin katilmiyorsaniz bu foruma katilacaginizi dusunuyorum Ben bir aydan uzun suredir buradayim, ve su ana kadar olumsuzluk gormedim diyebilirim.
2 farkli parkur icin 2 farkli motorunuzun olmasi cok guzel, darisi basimiza diyelim
-
Melihce adlı üyeden alıntı
Hosgelmissiniz, forumlarda genelde kavga oldugu icin katilmiyorsaniz bu foruma katilacaginizi dusunuyorum
Ben bir aydan uzun suredir buradayim, ve su ana kadar olumsuzluk gormedim diyebilirim.
2 farkli parkur icin 2 farkli motorunuzun olmasi cok guzel, darisi basimiza diyelim
Forum tartışmalarını bilirim ama motosiklet sitelerine katılmayışımın sebebi bu değil
umarım aracı zevkleri rüzgarları aynı olan insanlar arasında bu tip tartışmalar olmaz fikir ayrılıkları olabilir kimse kimseyi sevmeyebilir ama kırmadan dökmeden .
hoşbulduk bu arada.
-
Hoşgeldiniz, forumumuzu seveceğinize eminim ))
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz....
-
Siteye hoşgeldiniz Türkbey bey.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
hoşbulduk arkadaşlar
teşekkür ederim hepinize
şöyle bir forumları gezdim ama bu hafta sonu ile ilgili bir organizasyon göremedim tanışma anlamında bir haftalık buluşma yada gezi düşünülüyormu acaba bu hafta sonu için?
-
Hoşgeldin ... Tecrübelerinden Bizlerde Faydalanırız ...
-
aramıza hoşgelldin kazasız sürüşler dilerim
-
Herkese Selam, İsmim Bahar 33 yaşındayım ve motor tutkunuyum ama şuan motorum yok. ilkbaharda sürüş egitimi aldıktan sonra almayı düsünüyorum siz beyler ne kadar onaylarsınız bilemem bir bayanın motor tutkusu olmasını ama bende varım gezilerde bilgilerinize. Artık yagmur yagışları başladı tüm arkadaslar dikkatli olsun
-
hosgeldin türkbey hosgeldinn baharr kalıcı olmanız dilegi ile
-
Teşekkür ederim Koray kazasız günler dilerim herkese
-
bahar73 adlı üyeden alıntı
Herkese Selam, İsmim Bahar 33 yaşındayım ve motor tutkunuyum ama şuan motorum yok. ilkbaharda sürüş egitimi aldıktan sonra almayı düsünüyorum siz beyler ne kadar onaylarsınız bilemem bir bayanın motor tutkusu olmasını ama bende varım gezilerde bilgilerinize. Artık yagmur yagışları başladı tüm arkadaslar dikkatli olsun
Öncelikle hoşgeldin.
Fakat senin motor kullanman için, bu tuttkunu bi erkeğin onaylaması gerekmiyor. Hayatta herkes dilediği şekilde istediğini yapmakta özgürdür. Hiç bişey için bi erkekten hatta hiç kimseden izin almak, onay beklemek zorunda değiliz.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
slm:
türk bey aramıza hoşgeldin
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler