Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Tüm paylaşacaklarınız için şimdiden teşekkürler!

REKLAM ALANI
    burakara13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Arkadaşlar!

Ben Burak. İzmir'de büyüdüm. Şimdi Ankara'da öğrencilikle (ODTÜ-Siyaset Bilimi) meşgulüm. Yaş 22. Ne zamandır içimde bir motosiklet hevesi vardı. Artık araştırmaya başlayayım dedim. Önümüzdeki yaz ehliyet ardından da ilk fırsatta uygun bir motosiklet almak istiyorum. (artık o zaman motosikletli bir fotoğrafımı koyarım buraya.) Bu siteden ve sizlerden çok şey öğreneceğime eminim.

Tüm paylaşacaklarınız için şimdiden teşekkürler!

Herkese selamlar!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    aramıza hoşgeldin
    ERASER WİLL COME BACK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramıza hoşgeldin burda bir çok konuda bilgi sahibi olacaksın

yalnız yaş 22 demişsin ama avatara bakınca pek öle görünmüyo +30 havası var
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ya, haklısın BBRR. Sakal bırakmıştım geçen yıl. Fotoğraf da siyah-beyaz. Kestim sonra... O halimden geriye bir bu fotoğraf kaldı elimde. En sevdiğim fotoğrafım.. Özlemle anıyorum sakallarımı. Tekrar bırakacağım bir ara...

kendine iyi bak!

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    burakara13, hoşgeldin arkadasım
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    haosgeldin burak dostum

Merhaba shadow-vt!

Hoşbulduk!

Motosikletlere ve fiyatlarına bakarken shadow'u çok beğenmiştim; ama okuduklarıma göre başlangıç için fazla güçlü, hem fiyatı beni aşıyor. Umarım ilerde alabilirim...

Bu arada, çiçekler için de ayrıca teşekkürler!

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burakara13, hoŞgeldin dostum aramıza

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    hoşgeldin aramıza,

Hoşbulduk arkadaşlar!

ilginizden dolayı hepinize teşekkürler!

fausten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoşgeldin.Maşallah benim sakallar gibiymiş tek fark benimkiler çileden uzuyor.Makine müh okuyunca dert sarıyor adamı kasvet sarıyor.İnceden bir lenin havası sezdim resimde

Merhaba fausten!

ya sakal başka bir keyif... Daha iyi hissediyor insan (en azından bir insan olarak ben daha iyi hissediyorum)... Şimdilik favoriler ve çenedekilerle idare ediyoruz...

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    burakara13,
    her katılan kendi aksini istemediği sürece bizim arkadımız ,dostumuzdur yeni-eski üye küçük-büyük motor, kullanan -kullanmayan farkı yoktur bizde..tanışma yazından anladığım kadarıyla seviyeli bir kimsesin senin gibi arkadaslarımızı aramızda görmekten onur duyarız..inşallah Allah gönlüne göre verir arkadasım iste sen yeterki.kal sağlıcakla
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

İlgin ve iyi dileklerin için teşekkürler shadow-vt!

Daha şimdiden birçok şey öğrendim... Özellikle, almayı istediğim (düşündüğüm, düşlediğim, vs.) motor olan Kanuni Tiger 250 hakkında just_life nick'li arkadaşın verdiği detaylı (ve iyi yönde olan) izlenimler ayrıca bir sevinç yarattı. Ama daha zamanı var dediğim gibi. Önümüzdeki yaz önce ehliyeti bir alayım Ondan sonra da ailemin maddi durumu belirleyecek ne zaman bir motor alabileceğimi. Malum öğrenciyiz daha.. (gerçi kanuni'nin kredi, taksit gibi imkanları işi kolaylaştırabilir belki...)

Ama bu site sayesinde işe girişmeden şu bir yıl içinde oldukça güzel bir motosiklet kültürü yapabileceğim görünen o ki...

Elbette siz tecrübeli dostların yardımıyla...

Görüşmek üzere!

junior_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maybe later
    burakara13, Hoşgeldin diyorum görende cok uzaklardan geldin sanacak. Ankara yazısı biraz cogalsın artık bu forumlarda.

Bu arada Motosiklette başlamanın bir yaşı vardır derlerya YALAN.. Ama şunu farkettim yazında. Bence sen çok iyi yaptın Önce bilgilerini toplayarak sabret seneye kadar, bu arada çok faydalı bilgilerde öğreneceksindir. Ve gönlünden gecen motorun sahibi olacaksın.

Benim için asıl bir gerçek ise Motosikletin ne olduğunu henüz bilmeyenlerinde. Yollarda motorlari hiçe sayanlara motora karsı olan bakış acısını degiştirmek.

Just_lifedemişki: Çok ilginç junior_life nicki ile yazıyormusum. Kardesim de benden habersiz siteye üye olmus

Hoşbulduk junior_life!

Ben kendi adıma yeni bir şeye başlamadan önce illa ki araştırma yaparım. Öyle olunca ancak kendimi rahat ve güvende hissediyorum. Pipo'ya da başlamadan önce uzun bir bilgilenme süreci geçirmiştim (internet, kitap, içen bir hocamla sohbet, vs.). Herkese de bunu öneririm. Böylece hem kendinizi güvenceye almış olursunuz, hem heves ettiğiniz şey de burnunuzdan gelmez diye düşünüyorum... Ya da, ne diyeyim, benim tercih ettiğim yöntem bu.. Herkesin kendi yoğurt yiyişi var şimdi...

Kendine iyi bak!

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    ho$geldin arkada$im.
    hem izmir'lisin, hem de pipo iciyorsun, bir de motorlara heves etmi$sin. daha ne isteyebilirim?
    bir an once al $u motoru da, guzel bir izmir turunun ardindan bir kenara cekip yakalim $u pipolari, kutlamak icin de sana $imdiden biraz davidoff pipo tutunu ayirayim...

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    burakara13, Selam aramiza hoş geldin Benim junior_life Hoşgeldin mesajını yazdı ama bende yazmadan edemedim. Burada bir cok bilgiyi paylasabiliriz. Görüşmek üzere
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

devilcerkez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS

s

Welcome to Real Life burakara13

Dostluk ve bilgi paylaştığımız motosiklet.net forumlarına hoş geldin...
    Volkanyaldiz.com
    Mantık insanı ve motor sadece araç.

Aramıza hoş geldin umarım isteklerin ve dileklerin biran önce yerine gelir Allah gönlüne göre versin kardeşim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler