Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım,sizin gibi motor tutkunlarıyla tanışmak güzel olur sanırım
saygılarımla....
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım,sizin gibi motor tutkunlarıyla tanışmak güzel olur sanırım
saygılarımla....
hoşgeldin .kendinden bahsedebilirsin biraz.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Meraba arkadaşım izmirde bir restaurantın işletme müdürlüğünü yapıyorum,izmirdeki arkadaşların sayesinde buraya üye oldum inşallah bundan sonra burada görüşürüz
gıda sektörü ha.paketçide vardır sizin restoranda?
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Hos geldin . Insallah 2010 da Izmir'e yerlesiyorum.Iyi bakin Izmir'e. Guzel dostluklar kurman dilegiyle
Hoşgeldin Tabii ki motor tutkunları ile tanısmak güzel OLur hatta harika
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşgeldiniz keyifli keyüfli sürüşler
Mustafa dün yaptığın kızartma hala aklımda ellerine sağlık arkadaşlar mustafa kardeşimiz her gittiğimizde de bizlerden ilgisini esirgemeyen ve bir çok toplantımızı düzenlediğimiz Bahçelerarasındaki Beyazgül'ün işletmecisidir.(Bilenler bilir zaten demi murat) Hoşgeldin kardeşim.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
hoşgeldin aramıza katılımcı olman dileğiyle
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Rica ederim kardeşim ne demek sizleri memnun etmek elimizde,kışlığımı ramazandan sonra açıyorum o zaman bakın yağmurun altında ağaçların kokusuyla ne güzel eğlenceler düzenleyeceğiz,bu arada bayramda proğram yapacagım şimdiden rezervasyonlar alınır
Sayğılarımla.....
aramıza hoşgeldin
sefa getirdin
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hoşgeldnnn umarım kalıcı ve katılımcı olursun
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
aa mustafacım topiğini yeni gördüm, hep sen bizi mekanında karşılayıp ağırlıyodun, burda da ben seni karşılayayım
adaşcım hoşgeldin,
May The Force Be With You
seneye yaza bi izmir planımız var inşallah ben ybr alırsam tabe. hoşgeldin aramıza arada uğra buralara gez dolaş
Hoşgeldin.Saygı bizden.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)