merhaba arkadaslar uzun zamandır mt deyim ama üye degildim bugun üye oldum herkese kazasız sürüsler diliyorum
merhaba arkadaslar uzun zamandır mt deyim ama üye degildim bugun üye oldum herkese kazasız sürüsler diliyorum
yoksulluk korkusuyla ömrü servet pesinde harcayanda gördüm fakirligin özünü çevirdim yüzümü
hoşşş geldinnn aramızaaa öleyse de
başlıkk neden aşk la alakalııı
bi tanışma mesajı daha ii giderdi başlıkta
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
içimden geldi hosbulduk arkadasım
yoksulluk korkusuyla ömrü servet pesinde harcayanda gördüm fakirligin özünü çevirdim yüzümü
aşk ne zaman yokolmuştu ki?
içimdeki motosiklet aşkı bambaşka, pardon bir an inönü stadına gittim
Sırf herkeste 4 teker var diye...
merhaba dorlıon sende hosgeldin
aramıza hoşgeldin (aşk) yeryüzünde yaşanabilecek en güzel şey bence eğer aşk bittiyse yaşamda bitmiştir
hoşgeldin arkadaşım , haklısın bu aşk başka..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
bnde yeniyim ama yinede hg..;)
Dört nala gidiyoruz bizi bekleyen yere,halimize sükran mı[COLOR="black"][COLOR="Green"][B][/B][/COLOR][/COLOR]?isyan mı?etmeli,bütün ömür bi rüya ise uyuyup hiç kalkmamalı mı?
Hoşgeldin arkadaşım.Her insanın hayatında aşk olmuştur ve hep te varolacaktır.Ama bu elbette sadece karşı cinse karşı duyulan aşk değildir.Kişiye göre değişir..
Satılık Asya125t-Spidi mont
yağmurlu bir akşamüstünde bulunmandan belli aşktan yana olduğun. hoşgeldin sefa getirdin
aşk her yerde hoşgeldin
Gülümse iklim degişsin...:)
bir aşk lafı ettin, bütün kızları tav ettin birader yağmurlu bir akşamüstü diye bir mekan mı olurmuş alla alla o olsa olsa zarf tümleci olur, dolaylı değil
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Hoşgeldiniz...
Ama bu avatarınız bana başka şeyler hatırlattı yaaaaa..!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
merhaba hoşgeldin..
aşk burda motosiklettir, ve daima olacaktır
Selamm Aramızaaa Hoşgeldinn
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
aramıza hoşgeldin kaLıcı oLMaN Dileği ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)