Merhabalar yaklaşık 1 haftadan beri siteye üyeyim. geldiğimden beri siteyi kurcalıyorum bazen başım dönmüyor dersem yalan olur neyse sitede olmaktan memnunum, umuyorum ki ilerde sizleri tanımaktanda memnun olucam
Merhabalar yaklaşık 1 haftadan beri siteye üyeyim. geldiğimden beri siteyi kurcalıyorum bazen başım dönmüyor dersem yalan olur neyse sitede olmaktan memnunum, umuyorum ki ilerde sizleri tanımaktanda memnun olucam
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
Hoşgeldin,
Güzeldir bizim burulaa
Paylaşabileceğin, sorularına cevap bulabileceğin, bilgi ve deneyimin ile etkinliğinin gelişmesine katkıda bulunabileceğin bir yerdir MT. Bir haftada anlamışsındır zaten
Poturdak
hoşgeldin...25 karakter
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
hoşgeldin işallah alırsın baslangıç için iyibir motor cbr125 foruma katkılarını bekliyoruz saygılar
hoşgeldin aiLemize sen de bizden birisin artıkın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
merhabalar..aramıza hoşgeldin..kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..arzularının gerçekleşmesi umarım..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hoşgeldin sefa getirdin mutluluk duyduk
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
aha yine bayan üye neyse sustum sustum : hoş geldiniz bu arada
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
hoşgeldiniz...forumlarda motosiklet üzerine çok şey bulacağınıza emin olabilirsiniz...
(söylemeden edemiyeceğim kesin bu topik 1 haftada 75 mesajı aşar )
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hoşbuldummmm
motopirate 25 karakterin ne olduğunu anlamadım dersem yalan olmaz aydınlatırsanız sevirim
ve evvet başlangıç olarak cbr125 alıcam ancak şöle bir sorun var kafamı karıştıran parçaları çok pahallıymış ama yinede (geçici sürelikde olsa) onu istiyorum diyorum başka bir şey demiyorum
katılımcı bir kişiliğe sahibimdir
hayırdır Prometheus bayan üyelerden hoşlanmıyormusun yoksam
sanırım bayan üye olduğum için 75 mesajı aşacağını düşünüyorsun Syriana yanlışmıyım?
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
hoşgeldin bayan üyelerin artması dileğiyle
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Selam Kardeşş Aramızaa Hoşgeldinn
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
merhabalar, hoşgeldiniz......
madem bu topic coşacak çorbada benimde tuzum bulunsun....
hoşbuldummmmm hımmmmmmmm az önce bişeyi fark ettim minimum yazılması gereken karakter sayısı 25 karaktermiş buda yukardaki soruma cvp olmuş oldu tamam motopirate anlamamış bulunmaktayım artık
Hosgeldin arkadasim, insallah kısa zamanda motoruna kavusursun.
hoşgeldiniz doğru adreste olduğunuza emin olabilirsiniz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Hoşgeldin....Kalıcı ve katılımcı olursun umarım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)