pixie den sevgilerle diyerekten ;)
Reklamlar
-
30 Ağustos 2007, 12:47
hoşgeldin kardeşim.inşallah araığını bulursun bu sitede...sevgili modum aha gene bayan derken bayan üyelerin çoğalması bizi mutlu ediyor ondan..öyle her kırıldığında kanatlarından bir tüy dökeceksen seni çabuk kaybederiz..kırılmamaya bak..başlangıç için düşündüğün motor kendisini
ispat etmiş bir motordur.parçalarının pahalı olması seni korkutmasın..her dakika parçamı değiştireceksinki korkuyorsun..siteyi incelediğinde alacağın motorla türkiye turu yapanları göreceksin..bu bilgide seni biraz olsun rahatlamıştır umarım..tekrar hoş geldiniz..
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Reklamlar
-
30 Ağustos 2007, 12:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
sek sek basaraktan hoşgeldiniz
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz
-
30 Ağustos 2007, 13:00
Hoşgeldin...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
30 Ağustos 2007, 13:13
cemal yortanlı adlı üyeden alıntı
hoşgeldin kardeşim.inşallah araığını bulursun bu sitede...sevgili modum aha gene bayan derken bayan üyelerin çoğalması bizi mutlu ediyor ondan..
sevgili gibi bir arayışım yoktur umarım burdaki yazanı yanlış anlamışımdır çünkü hiç hoşuma gitmedi.
diğer arkadaşlara da teşekkürler tekrar tekrar hoşbuldummmmm
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
-
30 Ağustos 2007, 13:17
pixie adlı üyeden alıntı
sevgili gibi bir arayışım yoktur umarım burdaki yazanı yanlış anlamışımdır çünkü hiç hoşuma gitmedi.
puahaha "sevgili modum" derken bana hitap etti arkadaş. çok severler de sağolsunlar beni
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
30 Ağustos 2007, 13:46
Prometheus adlı üyeden alıntı
puahaha
"sevgili
modum" derken bana hitap etti arkadaş. çok severler de sağolsunlar beni
bak yaaa gene yanlış anlamışım niyse teşekkürler sevgili modum beni aydınlattığınız için ve özür yanlış anlamadan dolayı verdiğim tepki için
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
-
30 Ağustos 2007, 13:57
-
30 Ağustos 2007, 14:20
yettim gari hemen geldim ama yemekten sonra okuyup yorum yapıcam
-
30 Ağustos 2007, 14:31
pixie adlı üyeden alıntı
dikkat ederseniz lafa kardeşim diye başladım..nereden çıkardınız böyle bir anlamı anlamış değilim..tabi bu beni tanımamamanızdanda kaynaklanıyor..buraya gelen hiçbir arkadaşımızın öyle bir niyeti yoktur.zira buradaki herkes kardeştir..laflarında sözlerinde art niyet aranmaz...imza bölümüne yazdığınızdeyiş hoşuma gittiği için kanatlardan filan bahsetmiştim..modumda espiri yapmış onu vurgulamaya çalışmıştım..ama ne yazıkki yanlış anlaşılmışım..buda beni baya üzdü..keşke hiç yazılmasa yaşanmasaydı..saygılarımla
-
30 Ağustos 2007, 14:33
432 sayfa... sen okumaya başla ben geliyorum
-
30 Ağustos 2007, 14:55
Hosgeldin sefa getirdin kalıcı olman dilegiyle bizde yeni sayılırız ama burası hastalık resmen ve bir kez burdaki atmosferi kokladınmı hele hele motoruna kavusup birde onun zevkini almaya baslayınca hiç bırakamayacaksın.
kalıcı olman dilegiyle
-
30 Ağustos 2007, 15:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin 25 karakter ,,,,,
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
30 Ağustos 2007, 15:12
GorkeM adlı üyeden alıntı
432 sayfa... sen okumaya başla ben geliyorum
ben direk 432 den başladım ilk gördüğüm yazıya atladım ekiekieki
neveragain34 adlı üyeden alıntı
Hosgeldin sefa getirdin kalıcı olman dilegiyle bizde yeni sayılırız ama burası hastalık resmen ve bir kez burdaki atmosferi kokladınmı hele hele motoruna kavusup birde onun zevkini almaya baslayınca hiç bırakamayacaksın.
kalıcı olman dilegiyle
15 yaşımdan beri motor üstündeyim genellikle artçıyım. bir adet scooter ım var ama onu hiç symıyorum benden çok uzakta ve çocukluğumdan beri vaz geçemediğim aynı zamanda en büyük tuttum olan tek şey motordur...
-
30 Ağustos 2007, 15:38
pixie adlı üyeden alıntı
ben direk 432 den başladım ilk gördüğüm yazıya atladım
ekiekieki
mızıkçı ............
-
30 Ağustos 2007, 15:43
cemal yortanlı adlı üyeden alıntı
dikkat ederseniz lafa kardeşim diye başladım..nereden çıkardınız böyle bir anlamı anlamış değilim..tabi bu beni tanımamamanızdanda kaynaklanıyor..buraya gelen hiçbir arkadaşımızın öyle bir niyeti yoktur.zira buradaki herkes kardeştir..laflarında sözlerinde art niyet aranmaz...imza bölümüne yazdığınızdeyiş hoşuma gittiği için kanatlardan filan bahsetmiştim..modumda espiri yapmış onu vurgulamaya çalışmıştım..ama ne yazıkki yanlış anlaşılmışım..buda beni baya üzdü..keşke hiç yazılmasa yaşanmasaydı..saygılarımla
dikkat ederseniz yukarda özür dilerim yanlış anlamamdan dolayı... yeni geldim ben daha kırgınlık olmasın alın çiçeği barışalım
GorkeM adlı üyeden alıntı
mızıkçı
............
huyum kurusun
-
30 Ağustos 2007, 15:46
pixie adlı üyeden alıntı
dikkat ederseniz yukarda özür dilerim yanlış anlamamdan dolayı...
yeni geldim ben daha kırgınlık olmasın alın çiçeği barışalım
duyarlılığın için teşekkür ederim..çiçeğini zevkle kabul ediyorum..hoşca kal
-
30 Ağustos 2007, 16:02
hoş geldinnn
-
30 Ağustos 2007, 16:21
,Bayağı katılımcı olacağa benziyorsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
30 Ağustos 2007, 16:42
alp_tunay adlı üyeden alıntı
,Bayağı katılımcı olacağa benziyorsun.....
laf olsun torba dolsun diye biyerlerde bulunmayı sevmem
-
30 Ağustos 2007, 16:54
Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili yonca evcimiği de buradan rahmetle anıyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)