yorum çok ben yazmıyorum
yorum çok ben yazmıyorum
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
****************O**************************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamazlar...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*****************O*************************
****************O**************************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamazlar...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*****************O*************************
sevgili wish, ben de superlight 150yi görünce acaba mondialden vazgeçip onu mu alsam diye düşünmüştüm. motor lamaya karar verince mondiak kt125 alacaktım. sonra vazgeçip mct250 aldım.
keewayin modeli harley davidson modelinden kopya. yani görüntüsü gayet hoş ama gelgelelim 150cclik tek silindirli motoru var. mct 250cc ve çift silindir. ve görüntüsü daha da geyet hoş bir de keewayin servisleri aprilia servisleri diye biliyorum yani bu bir avantaj olabilir. aşağı yukarı fiyatları aynı. ben olsam mondial mct250yi tercih ederdim ki zaten öyle de yaptım. ama herkesin beklentisi ve istekleri ayrı olabilir. keewayin kullanımı ve performansı hakkında sadece burada okuduklarım kadarıyla bir bilgim var. mct hakkındaki ilk izlenimlerimi de ilgili topikte yazmıştım. mondialle ilgili kullananların paylaştıkları bilgileri ilgili topikten bulabilirsin.
daha almamışsın motoru ama ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun.
Hoşgeldin kanuni deer e ne dersin rüzgarın kızı testini yapmış başlangıç için iyi diyor
bence dostum tarzına dünyana uyan en güzel makinayı al sonuşta sen bineceksin ve sonra keşke dememek için güzel teraziye oturt ve scooter alıyım öğreniyim sonra yükseltirim de bana mantıklı gelmiyor sonra satmakta zorlanırısın bence acele kararr verme şimdiden hatırlı olsun kazasız sürüşler dilerim saygılarımla
Arkadaşlar bu arada arkaşım zat aldı 1.si bozuk çıktı 2.sinini verdiler o da bozuk çıktı şu anda tamirde nasıl olacak bilmiyorum????ChatnoiR adlı üyeden alıntı
ya bu nedir? bu ZÜHTÜPAŞA işi nezaman son bulacak.adam temmuzda üye olmuş.170 küsür mesaj atmış nerdeyse tümünün içinde ya mondialim şööle bööle kesin alın gazı var yada başkalarına taciz sataşma var.
adamdaki imzaya bakın zaten konuşmadan boş mesaj atsa bile taciz var.içine yazı yazdıklarında ise yok kıt kafalılar yok bilmemne direk aşağılama vs vs.artık 14 yaşında şivilceli orta okul öğrencisisin burda stresinimi atıyosun naapıyosun bilmiyorum ama ben her forumda senin anlamsız yazılarını ve "mondialciler hadi saldırııın" nidalarını duymaktan çok sıkıldım.
hayır bakıyorum mesajlarını moderatörler siliyo düzeltiyo falan ama adamıda çıkarmıyolar üyelikten???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)