Merhaba motorcu arkadaşlar;slmlar...
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 14:58
herkese selamlar.benim bi motorum yok ama ben bir motor tutkunuyum.Özellikle racing.bu hevesimin beni ölüme ve sakatlığa götürmemesini isteyen ailem bana bir motor almadı..Motor kullanmayı da henüz bilmiyorum sadece 1 kez bi cbr600rrMovistar'ın arkasına binmiştik yolların bozukluğundan dolayı 160km yi geçemedik;ve kafamda kask yoktu;bu siteye üye olduktan ve içeriğini inceledikten sonra ne kadar büyük bir yanlış yaptığımın farkına vardım..Bu sitedeki herkes birbirini kucaklıyor resmen bunu gördüm ve artık dikkatli bir artçıyım.Herkese tekrar selamlar...
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 15:03
yaw benimde durumum senin gibi banada almıyolar sonuçta kader
mesela:
http://www.motordelisi.com/modules.p...ile=read&id=33
-
15 Ağustos 2007, 15:04
Hoşgeldin Alper İnşallah sitemizde dilediğin bilgi ve dostluklara ulaşırsın
-
15 Ağustos 2007, 15:19
aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda motorlanırsın....kalıcı ve aktif olman dileğiyle
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
-
15 Ağustos 2007, 15:31
Hoşgeldin,
Akıllı insan kendini belli ediyor....
-
15 Ağustos 2007, 16:27
aramıza hoşşgeldin emin oL bu istekLe en kısa zamanda kendine göre bi motor sahibi oLursun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
15 Ağustos 2007, 17:35
hoşgeldin aramıza........
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
15 Ağustos 2007, 17:37
Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin
hiç motor kullanmadıysan ve racing tarzı seviyorsan artık çok klasik olucak ama türkiye de tek 250cc racing motor olduğu için
hyosung gt250r araştırmanı öneririm sitede fazlasıyla bilgi var bu motorla ilgili.
-
15 Ağustos 2007, 20:11
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
250cc işine gelince;bunu düşüneceğim kardeşim saol.Bana herkes 600cc racingle başlama diyordu 125cc al diyolardı ama insan hemen hayalindeki motora kavuşmak istiyor işte.Hayırlısı bakalım...Cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim.
-
15 Ağustos 2007, 20:38
alper_satriani adlı üyeden alıntı
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
250cc işine gelince;bunu düşüneceğim kardeşim saol.Bana herkes 600cc racingle başlama diyordu 125cc al diyolardı ama insan hemen hayalindeki motora kavuşmak istiyor işte.Hayırlısı bakalım...Cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim.
hoş geldin sefa getirdin.gec olsun kardesım güç olmasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)