hoşgeldın aramıza gerçi ben şaşkınbakkaldan biliyorum sizi sık sık görüyorum.iyi vakit geçireceğinizden şüphem yok
hoşgeldın aramıza gerçi ben şaşkınbakkaldan biliyorum sizi sık sık görüyorum.iyi vakit geçireceğinizden şüphem yok
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
öncelikle hoşgeldiniz.600 cc olması çok şaşırtıcı ve sevindirici.artık bayanlar demekki ss'leride kontrol edebiliyolarmış . forumda can sıkıntın başladığında konu disi topic'ine bekleriz.
1 ömür boyu 2 teker üzerinde olma dileğimle...
aklıma getirdin iyiki.hep içimde eziklik olarak kaldı.şimdi aççam 1 tane
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Toplu mu açsak ne yapsak
Ama önce yemek yiyim açım oynamam...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hoş geldin,bu arada trafikte bu motoru kullanmak zor olmuyormu.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Ben gruba gelmem, sonra ben kendim bizzat şahsen açarım tanışma topiğimi
hoşgeldin kazasız sürüşler dilerim
kimse motorun fotoğrafını istememiş
bi görelim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
SmirnouF kiymetimi bil, sana hoşgeldin diyen tek kişiyim
Bu arada evet nerede bu 600F'in fotorafları?
Hoşgeldin....hoş bende hoşgeldim sayılır...
hoşgeldiiik...
yav yuh arkadaşlar kız milattan önce altıyüz yılında açmış konuyu halen hoş geldin diyenler varrr 10 gün olmuş ee yeter artıkımmmm
bu arada tekrar hoşgeldin meltem
başlıkta kendilerine hoşgeldin denilmemesine üzelen arkadaşlar hoşgeldiniz
m8lt3m de hoşgelmiş tekrar dan , demek 600 demek f demek honda
denizlerde bir inciyim polemikte birinciyim
bu tanışma başlığı amacını yerine getirmemiş mi
Welcome Meltem...aramiza Hoş Geldin...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu arada hoşgeldin tabii, umarım forumda aradığını bulur, katılımcı ve kalıcı olursun...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)