bir hoşgeldin de benden. F600 olayı güzel. tebrikler ve kazasız uzun sürüşler dilerim. Daha bayan arkadaşın varsa taşımanı dilerim buraya. lakin iki teker olarak trafik' deki bayanlarda çoğalsın derim.
selamlar
bir hoşgeldin de benden. F600 olayı güzel. tebrikler ve kazasız uzun sürüşler dilerim. Daha bayan arkadaşın varsa taşımanı dilerim buraya. lakin iki teker olarak trafik' deki bayanlarda çoğalsın derim.
selamlar
hoşgeldin aramıza
25 kıraker..
98 Beygir.....
muammerakbulut ve Nemrut arkadaşlar tartışmanıza gerek yok. muammer iyi niyetinden uyarıda bulunmak istemiş, ben zaten yeteri kadar bilinçli ve dikkatliyim, o yüzden merak etmeyin siz.
hoşbulduk arkadaşlar
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
meltem kutluyorum seni...bu yaşına ve 3 yıllık tecrübene rağmen 600cc bir motor kullanman hoşuma gitti gerçekten..
cesaret gerektiren bir konu aslında bu..trafikte kendini birde belli etmemen gerekir bence..dikkatli ol..bir bayansın sonuçta ve burası da türkiye..
umarım yollarda görürüz karşılaşırız denk geliriz..hoşgeldin...
As The Years Go Passing By...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
yeni bayan üye ve hoşgeldin yağmuru,site eski performansından bişe kaybetmemiş.bıraktığım gibi
hoşgeldin bu arada
hoşgeldin MeLtem83 kazasız belasız sürüşler diliyorum
Aramıza Hoşgeldin Meltemm bir bayan arkadasımızın aramıza katılması Çok güzel ...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hoşgeldin kardeşim aramıza.inş bu mesajla kalmazsın sık yazmanı temenni ederim.esen kal rüzgarın bol olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hoşgeldin meltem kazasız sürüşler güzel yolculuklar dilerim
Hoşgeldin meltem
Ayrıca bu vesileyle Tubiş'e de yeni nickinle hoşgeldin demek istiyorum
Aha yine 4. sayfadayım Görkeem nerdesiiin?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Nerde burda ki mesajım Onur sen neden bu kadar kıskanç bi adamsın yaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Prometheus için rahat olsun tanışma topigine yazmadığın başka bayan üye kalmadı
hoş geldin meltem ablacım motosikletinde sen kadar güzelmişşş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)