Hoşgeldiiinnn eğer amagnum çubuğuu çıkarsa CBR600RR elimdeee.... kazasız belasız sürüşler dilerimm herkese
Hoşgeldiiinnn eğer amagnum çubuğuu çıkarsa CBR600RR elimdeee.... kazasız belasız sürüşler dilerimm herkese
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Hoş geldin ama keşke şu anki motorunu yazmasadın içim burkuldu
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
kalıcı katılım'cı olman dileklerim'le........
aşarlar hep yolları
sevdanın tutkunları
yağmurları çamurları
rüzgarın çocukları
yarım kalmış aşk'ları
yollar'dır umutları
sıkıdır dostlukları
rüzgarın çocukları
rüzgarın çocukları marmok'da
rüzgarın çocukları emok'da
rüzgarın çocukları yalova'da
onlar rüzgarın çocukları onlar motosiklet tutkunları
rüzgarın çocukları ege'de
rüzgarın çocukları karadeniz'de
rüzgarın çocukları heryer'de
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Aramıza hoşgeldin Meltem.....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
aramıza hoşgeldin.
kalıcı olman dileğiyle
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Onun parasıyla bütün forum üyelerine birer cbr alınır
Magnumu bilmemde ortalık üstü kurdelalı türkcell bmw'siyle dolu.
Kendi çapımda kınıyorum bu lamborgini bmw felan veren kampanyaları.
Her her gün bir cbr her hafta bir repsol kanımca
Bizide kampanyalarda düşünsünler, bizde universite okuduk, bizde nişantaşı çocuğuyuz... haksısmıyımkiiiiiiiii
Hoşgeldinde ne o öyle 600f kullanıyorum felan
Dagları deldim kız başıma havasına girmişsin hemen
Hem 600 f te birşeymi ben 21 vites bisiklet kullanıyorum naberrrr
edit:............................................. ..............
Hoşgeldin Meltem Gelmene en çok ben sevindim, lütfen elinden geldiği kadar onlıne ol Kazasız sürüşler..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin meltem utandırıyosun bizi ne öle 600 f falan fıstık
tebrik ediyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
aramıza hoş geldin iyi formlar
hoş gelmiş de 1 post atıp çıkmış yazık heralde forumu sevmedi...
Hosgeldin Meltem
Kazasiz belasiz keyifli surusler dilegiyle..
[COLOR="Red"]No Electric = No sound... So keep Clubbin' baby ![/COLOR]
hoşgeldin beşgeldin güzel kardeşim..öncellikle motosiklet tutkunu içtenlikkle taktir ediyorum.bu arada bazı arkadaşlar sana yazarken okudum ki gerçekten çok içtenlikkle samimi yazmışlar.ve zaten biliyoruz ki bütün değişik portallardan en samimi içten bizim motosiklet siteleri oluyor.gerçek içtenlik var...ve sana yazarken de asla kimse seni kadın olduğu için küçümsemiyor gördüğün gibi..tabii ki 2 kolun 2 bacağın var.ama dikkatli ol derken bizde onların yerinde kalmaları için yazıyoruz..çünkü belli bir hız limitinden sonra G basıncı devreye giriyor.ve işte o an sen motoruna yattıkça güc omuzlarına beline ve kollarında hissediyorsun...rüzgarın sürtme payı ise ayrı bir olay.yani kısacası çok yüksek hızlara çıkma.ama yarın öbür gün artık 600rr ra gecersen işte o zaman mecburen çıkman gerekecek çünkü racinglerin doğasında hız var.yavaş gidince hararetten makina aşırı ısınıyor.yolun açık olsun.
@ muammerakbulut
bugüne kadar ilk üyelik zamanlarında böyle yazan insanlar elbet bir gün dogrusunu bulacaktır derim. ama senin üyeliginin üstünden nerdeyse 1 sene geçmiş ve ne dediginin farkında değilsin. kusra bakma ama saçmalamışsın. bilen insanlar yazdıgın şeyleri okuyunca bir tarafıyla güler.çünkü belli bir hız limitinden sonra G basıncı devreye giriyor.ve işte o an sen motoruna yattıkça güc omuzlarına beline ve kollarında hissediyorsun...rüzgarın sürtme payı ise ayrı bir olay.yani kısacası çok yüksek hızlara çıkma.ama yarın öbür gün artık 600rr ra gecersen işte o zaman mecburen çıkman gerekecek çünkü racinglerin doğasında hız var.yavaş gidince hararetten makina aşırı ısınıyor.
inşallah beni yanlış anlamayıp hatanı anlarsın.
bu arada hoşgeldin meltem83.
forumda kalıcı olman dilegiyle.
burası da SS motosiklet kullanan arkadaşların başlıgı http://www.motosiklet.net/forum/tani...m-basligi.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)