gerçekten bizim ki zor ama sizi bekleriz denizimize...
Honda Falcon NX4
Honda Today
ailemize hoşgeldin enişte
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hoşgeldin enişte bey , artık iş güç haram sana tubiş'in yazılarını takip etmekten..
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hoşgeldin sefalar getirdinn enişteee
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
hoşgeldin okan
gözünaydın kankacııım
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
türkiyenin enbüyük motosikllet sitesine hoşgeldin okan kardeş,adını çok duydum.inş kalıcı ve paylaşımcı olursun aramızda.antalyadan geçtim tubiş hastaydı tanışamadık.iyiki katıldın bize.tubiş sana emanet.tatilden döndün demek.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hoşgeldin arkadaşımmm...sefalar getirdin....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
hoş geldin keyfine bak
bu arada enişteylede burda tanışmış olduk
Acımadıki, acımadıki
hoşgeldin tubişin aşşşşkkkkıııı tubiş eski üyelerden sanki katılmakta biraz geçikmiş gibisin kazasız güvenli sürüşler
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
Okan hoşgeldin Senle her ne kadar konuşma fırsatını elde edemesekte,Tubiş sağolsun seni senden iyi tanıyor gibiyim Yakında da başlar bak şurda ne yazmış aşkım diye link atmaya
Tekrar hoşgeldin,kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Yaaa Arkadaşlar bu kadar ilgi ile karşılaşacagımı vallahi bilmiyordum çook teşekkür ederim hepinize ve sebebim olan tatlıma.. hepiniz çook iyisiniz...
Honda Falcon NX4
Honda Today
Bana da sürpriz oldu arkadaşlar valla, haberim yoktu siteye girince öğrendim.. Size onu, ona da sizi anlatıyorum, napsın, ben demeden üye oldu..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hoşgeldiniz... Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, mutluluklar...
hoşgeldin sefalar getirdin enişteeeee
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Hoşgeldin dostum. Antalya'da görüşemedik. Umarım başka zaman tanışırız. Görüşmek üzere
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hoş geldiniz...
Görüşmek üzere...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)