hayırlısı olsun tubiş gerci dishy de güzeldi alişmiştık biz o deli kıza ama olsun tubiş de güzel
hayırlısı olsun tubiş gerci dishy de güzeldi alişmiştık biz o deli kıza ama olsun tubiş de güzel
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Ahahaahha abi alemsin, o kadar mı kötüyüm ya Sağol
Sağol
Mesela Transalp
Sanki şimdi başka biri miyim, yine o deli kızım ben
Hayır Tuba değil Tuğba
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin tubiş.. böyle daha iyi olmuş..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Dishy daha iyiydi ama neyse buda yakışmış
Sen nasıl rahatsan öyle güzeldir.Tanıyan tanıyo nasıl olsa.Tanımayanada gününü gösterirsin.Hadi hayırlı olsun Tubiş kardeş.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
sendemi brütüs... demek yoğun istek üzerine sende eski nickini tarihin derin yaprakları arasına gömdün tubiş...neyse böylesi daha iyi oldu kanımca...
vay be popülariteye bak...bizim metehanduroyu bile geride bıraktın kız helal vallaha...
Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun ben birsey sormak istiyorum siz antalya nın yerlisimisiniz niye mereaketigimi sorarsanız aslen bende antalya akseki yarpuz köyün denim orda dogmadım ama soruldumu antalya derim merakımı mazur görün
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Yeni isminle bin yaşa kardeşim Üye olarak eskisin ama benden küçüksün. E bu durumda şimdi ben senden eski üye oluyorum değil mi?
hoşgeldin tubiş,aktif olmanı dilerim
[QUOTE=tubiş;756254]Vayy beee o kadar hoşgeldin dedik geldik tanışmaya başlık açıyoruz iyi mi Sebebi açık arkadaşlar, son zamanlar da daha da çok rahatsız olmaya başlamıştım.. Benimle bağdaşmayan bir rumuzdu dishy ;) dishy bu siteye üye olalı 2 sene 2 ay olmuştu..
Tanımayanlar için Yoktur da ben yine de söyleyeyim
20 yaşında, eczanede çalışan,Antalya'da ikamet eden, motoru herşeyden çok seven,motosiklet.net bağımlısı birisiyim
Umarım alışırsınız tubiş e, herkese keyifli sürüşler [/QUOT
memnun oldum TUBİŞ..........yaa sen cok kucukmussun... saglıcakla kal.
gülegüle hoşgeldin
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Bayan üyeleri hatırlamaya çalışırken farkettim, "siyahlimuzin" rumuzlu arkadaşımızın mesajlarını göremiyorum, uzun zamandır yazmıyor.
hayırlı uğurlu olsun
ama dishy nin mesaj sayısı gitmiş
bakalım ne kadar zamanda gelicen o sayılara
nice senelere MT de inş.
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
nerden çıktı şimdi bu değişiklik,çok alışmıştık "dishy" e
neyse yinede hoşgeldin bakalım
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
hoşgeldin tekrar .......................................
Hoşgeldin..Umarım katılımcı olursun.... Bu arada nerdensin?...Kendini biraz daha tanıtırmısın?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hoşgeldin tubiş
Ukelalık olarak düşünme de biraz dishy e göre çocukca kalmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)