selam motosiklet hastası dostlarım .gecen hafta aldım bi tane bende Kanunu Van47 Rokko 150cc. Valla harika bi alet bu hem az yakıyor hemde üstünden inmek istemiyorum. Eskişehir'den .... Varsa topriklerim görüşelim kaynaşalım... herkese iyi seyirler
selam motosiklet hastası dostlarım .gecen hafta aldım bi tane bende Kanunu Van47 Rokko 150cc. Valla harika bi alet bu hem az yakıyor hemde üstünden inmek istemiyorum. Eskişehir'den .... Varsa topriklerim görüşelim kaynaşalım... herkese iyi seyirler
Aramıza hoş geldin... .
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
aramıza hoşşgeldin kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoşgeeellldddiiiinnnnnn doğru yerdesin
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hoşgeldinnn
il gruplarından eskişehirdeki arkadaşlara ulaşabilirsinn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
hosgeldın hayırlı olsun motorun.
aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun
aramıza hoşgeldin...kalıcı ,katılımcı olman dileğiyle....
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar.. Hosgeldin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
aramıza hoşgeldin....kalıcı olman dileğiyle...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
aramıza hoşgeldin............
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
kalıcı olcam tabe... :D hepinize teşekkür ederim... birazdan gene gezmeye çıkcam. sıcak ama napiim duramıyorum yerimde. :D
hayırlı olsun hoşgeldin...
kazasız belasız akıllı sürüşler...
zaman ne kadar çabuk geçti valla. daha dün üye olmuştum 8 ay olmuş. kendi topikimi hortlatıyom diye kızmıyonuz demi
hoşgeldin kardeşim.
geçen sene motor alırken benim de aklımda bu motor vardı ama son anda döndüm çünkü kanuni bana yeteri kadar indirim yapmadı.
topik mi hortladı hadi yaaa.tüh.
bende daha yeni aldın sandım.
ewet evet armıza hosgeldin katılım cı olun inşallah sitede cozemedıgın bı mevzu olusa gel bana baş vur ben sana vurmam buyuyumsun nede olsa aga
mesajlar kısmında 1024 yazıyo hıc mı gormedınız arkıdısler
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)