Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Antalya'dan Merhaba

Motovento
    REKLAM ALANI

selam ben yiğit.antalyadanım.yaş oldu 23 5 yıllık b ehliyetim vardı.derken birden bire ansızın bu motor hastalığı bulaşıverdi bana bulaşmasıyla bunun ilacı olan motor kullanma dürtüsü beni yeni bir motor almaya kadar götürdü. eylül ayında sınırlı bütçe ile ve taksitle mondial ya da keeway in 125 cc'liklerinden biri ile bende bir motorcu olucam inşallah.
    tüm motosiklet.net e merhaba sıcak antalyadan sıcak selamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    hemşerim hoşgeldin
    artık sende de bağımlılık yaratıcak bu site pazar gezi var gel tanışalım
    ERASER WİLL COME BACK

Besyo_koray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(

Re: Antalya'dan Merhaba

Alıntı yigitto adlı üyeden alıntı
    selam ben yiğit.antalyadanım.yaş oldu 23 5 yıllık b ehliyetim vardı.derken birden bire ansızın bu motor hastalığı bulaşıverdi bana bulaşmasıyla bunun ilacı olan motor kullanma dürtüsü beni yeni bir motor almaya kadar götürdü. eylül ayında sınırlı bütçe ile ve taksitle mondial ya da keeway in 125 cc'liklerinden biri ile bende bir motorcu olucam inşallah.
    tüm motosiklet.net e merhaba sıcak antalyadan sıcak selamlar.
    Hoş geldin kardeş.Bende antalyada yım.3-4 hafta içinde bende motor sahibi olucam.Düşündüğüm 2 motor var bir Keeway ARN 125 Diğeri Jinlun 125.Arn nin tipi çok hoşuma gidiyo ama sorunlu olduğu söleniyor.Jinlun un da fiyat/performansı iyiymiş.Bilemiyorum valla 3-4 haftaya karar vericez artk!!!

Alıntı powerbyaydin adlı üyeden alıntı
    hemşerim hoşgeldin
    artık sende de bağımlılık yaratıcak bu site pazar gezi var gel tanışalım
    hoşbuldum hemşerim 1997 yılından beri internetteyim hiç bir forumda,haber grubunda bu kadar sıcak karşılama görmedim sağ ol var ol. pazar günü gelmek için neler vermezdim ancak toplantı var.bir daha ki sefere sözüm olsun.
    selamlar.

hoşbuldum besyo-koray kardeşim.motor hakkında ne biliyorsam-ki çok az şey biliyorum- bu siteden öğrendim.mondial le ilgili pek çok olumsuz yazı gördüm ancak keeway ile ilgili görmedim. mondial in alım şartları daha uygun aslında ama alıp ta keyfini sürememekten korkuyorum.sen ne dersin?
    Hoş geldin kardeş.Bende antalyada yım.3-4 hafta içinde bende motor sahibi olucam.Düşündüğüm 2 motor var bir Keeway ARN 125 Diğeri Jinlun 125.Arn nin tipi çok hoşuma gidiyo ama sorunlu olduğu söleniyor.Jinlun un da fiyat/performansı iyiymiş.Bilemiyorum valla 3-4 haftaya karar vericez artk!!

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    inan bana Antalya olarak sağlamız yani seviceksin bizleri bu pazar olmazsa başka pazar gene tanışırız
    ERASER WİLL COME BACK

2 gündür forumu takip ediyorum powerbyaydin. ve gördüm ki çok sayıda Antalyalıyız burada.şehrimiz harika kışın bile motora binebilecek bir iklimde yaşıyoruz.motorumu alınca grup sürüşlere katılmak için sabırsızlanıcam.

Motosikleti

hoşbuldum besyo-koray kardeşim.motor hakkında ne biliyorsam-ki çok az şey biliyorum- bu siteden öğrendim.mondial le ilgili pek çok olumsuz yazı gördüm ancak keeway ile ilgili görmedim. mondial in alım şartları daha uygun aslında ama alıp ta keyfini sürememekten korkuyorum.sen ne dersin?
    Hoş geldin kardeş.Bende antalyada yım.3-4 hafta içinde bende motor sahibi olucam.Düşündüğüm 2 motor var bir Keeway ARN 125 Diğeri Jinlun 125.Arn nin tipi çok hoşuma gidiyo ama sorunlu olduğu söleniyor.Jinlun un da fiyat/performansı iyiymiş.Bilemiyorum valla 3-4 haftaya karar vericez artk!!
    Tabiki haklısın!Bence de almışken gönül rahatlığıyla binmek lazım bende bu yüzden araştırıyorum.Aslında Keeway ARN yi ant.grubunun gezisine gidebilirsem denicem hoşuma giderse direk ondan alıcam.Bu arn lerde amortisör sorunu varmış kardeş hemn jikle kırıyormuş.Şuna bi çözüm bulunmadı gitti Jinlun unda tipi hoşuma gitmiyo ne yapcam şaşırdım.
    Bu arada bence mondial alma.kimse tavsiye etmiyo o motoru.

ALPASLAN16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTOS˜KLET
    aramıza hoşgeldin

Alıntı ALPASLAN16 adlı üyeden alıntı
    aramıza hoşgeldin
    hoşbuldum alpaslan kardeşim

besyo-koray evet o cikle kırma problemini okumuştum forumda.arkadaşlardan biri sanayiden kalın bir takoz alıp takarak sorunun aşılabileceğini söylüyordu.mondial in çıkarttığı sorunları okuyunca korktum açıkçası.keeway inkine sorun bile demeye dilim varmıyor. görüntüsü de çok güzel motorun.hem m otoru italyanmış
    bu bana göre olumlu bir puan getiriyo keeway e

Motosikleti
    besyo-koray evet o cikle kırma problemini okumuştum forumda.arkadaşlardan biri sanayiden kalın bir takoz alıp takarak sorunun aşılabileceğini söylüyordu.mondial in çıkarttığı sorunları okuyunca korktum açıkçası.keeway inkine sorun bile demeye dilim varmıyor. görüntüsü de çok güzel motorun.hem m otoru italyanmış
    bu bana göre olumlu bir puan getiriyo keeway e
    Dostum jikle sorununu takoz la çözüyolarda amörtisör sorunu devam ediyor.Motorun amörtisör ü çok esnekmiş.Dedim ya motoru denicem bana uygunsa alıcam(74 kiloyum ve genelde tek gezicem)Yok olmazsa mecbur jinlun alıcaz

Dostum jikle sorununu takoz la çözüyolarda amörtisör sorunu devam ediyor.Motorun amörtisör ü çok esnekmiş.Dedim ya motoru denicem bana uygunsa alıcam(74 kiloyum ve genelde tek gezicem)Yok olmazsa mecbur jinlun alıcaz
    aman yapma ben 100 kiloyum ve her zaman tek gezmiycem
    benim halim harap o zaman
    motor hakkında görüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.

Motosikleti
    aman yapma ben 100 kiloyum ve her zaman tek gezmiycem
    benim halim harap o zaman
    motor hakkında görüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.
    Üzülerek sölüyorummmm Sen ARN den uzak dur.Bizim hüseyin abi var forumda onda da arn vardı hemen jinlunla değiştirdi.Oda 100 kilo filandı.

jinlunun hangi motorunu almalı peki link var mı?

Motosikleti
    jinlunun hangi motorunu almalı peki link var mı?
    http://www.icmmotosiklet.com/city.htm
    link bu.Motorun tipi arn gibi değil elbette ama tekerleri filan süper 13''

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler