hoş geldin sefa getirdin
hoş geldin aramıza ve yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kulan kasksız gezme
Hoş geldin...Motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun!...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Hayırlı olsun darısı kavuşamayanların başına gün geçtikçe artıyoruz bende bir kaç ay sonra alıcam Allah kısmet ederse alınca ne kadar sakın olabilirim ki!!! Sakın olma zıpla eğlen gez dolaş :D vee korumanı tak ehliyetini almamışsan al eğitimini de al.
Hayirli ugurlu olsun. Neler hissettigini cok iyi anliyorum. Bende motorumu ilk aldigimda kisin ortasinda bana misin demeden sabah aksam biniyordum
Motordan inip yazmaya daha fırsat bulamadı galiba arkadaş.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
bilirim o duyguyu bende falconu 5 gün önce aldım cok dıkkatlı ol ALLAH kazasız belasız kulandırsın ama sen genede önlemlerını sıkı tut
hayırlara vesile olur ve büyüyünce bmw yamaha suziki honda olur inşallah
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
Hayırlı olsun Herkezin dediği gibi korumalarına önem ver ...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
aramıza hoş geldin. motosikletin hayırlı olasun.allah kaza bela göstermesin.güvenlik ekipmanlarını ihmal etme
DRİFT RELİGİON
hayırlı olsun, güle güle kullan...
yakın bir süre sonra içinden bir ses; "aman, biraz daha bassam gaza nolcak ki" diyecek. sen o sesi dinleme, kendini tehlikeye atma. çünkü o hiç susmaz...
öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim,yeni motorun hayırlı olsun.kazasız ve belesız sürüşler,lütfen kasksız ve korumasız motor kullanmamanı önerirrim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
cok sevındım cesaretınden dolayı senı kutluyorum,arkadaslarımın dedıklerıne aynen katılıyorum,motorun la alısma surecınde bır butun ol,fren mesafelerını vırajlı yolda kendını test et ama bunu trafıge kapalı alanda yaparsan rıske gırmezsın,we son olarak koruma ekıpmanlarını tam anlamıyla kullan.
hayırlı olsun kazasız sürüşler...
facebook(Fazer Tutkunları)
Harikasınız tebriklerrrrrrrr
imposibble is nothing hahahhah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)