hoşgeldin. Güle güle kullanman dileklerimle. forumuzda bulunan monidal 125 zn topiği ile, www.zenscooclub.com sitesinden motorunla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsin...
hoşgeldin. Güle güle kullanman dileklerimle. forumuzda bulunan monidal 125 zn topiği ile, www.zenscooclub.com sitesinden motorunla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsin...
hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız güzel günlerde kullanasın inşallah...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hoşgeldin araamıza
çok istedikten sonra ulaşılamayacak bir hayal yoktur bence
ee sende muradına ermişsin işte
daha nice hayallerinin gerçek olması dileği ile
kazadan beladan uzak güzel geziler dilerim motorunla..
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayırlı olsun Allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın bır kız arkadasımız daha motor sahıbı oldunu orenmek benı mutlu edıyor eskısehırdede motor kullanan kızlar gorunce hayaranlıkla bakıyorum tekrar hayırlı olsun
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
hayırı olsun kazasız belasız güle güle kullan bende arayışş içindeyim karar veremiyorumm yaaa
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
Hayırlı olsun, kazasız belasız olsun ;)
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Hoşgeldin.Motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı uğurlu olur işallah. kazasız sürüşler.
DRİFT RELİGİON
Hayirli olsun (motosikletin adina bir fakir yada bir yatim sevindir )Allah ozaman kazadan beladan korur.
güzeliii allah korurmuşşş boşver korumayııı felannnnn
evet şaka bir yana koruma şart çok dikkat etmen gerek tekrar hoş geldin
hayırlı uğurlu olsungüle güle kullan.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
yeni motorun hayırlı olsun sende aramıza hoş geldin...
98 Beygir.....
aramısa hoşgeldin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı uğurlu olsun ....
Mutlaka tedbir koruma ve eğitim lütfen....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
hayırlısı ugurlusu olsun efendım
motosikletin hayırlı olsun.ve aramıza hoşgeldin gerçekten doğru bir karar verdin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hayırlı olsun.............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)