herkeşe mrba..
ben de motor alcam en yakın zamanda
daha önce hiç kullanmadım ve ne alacağımı bilmiyorum..
beni de yolunuza kabul edin
herkeşe mrba..
ben de motor alcam en yakın zamanda
daha önce hiç kullanmadım ve ne alacağımı bilmiyorum..
beni de yolunuza kabul edin
ii hoşgeldin aramıza
biraz tanıtırmısın kendini?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hoşbulduk kardeş..
istanbulda yaşıyorum..
istanbul üniversitesinde okuyorum, geceleri de çalışıyorum..
başka??
ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:
bide motorsiklet değil motosiklet olacak.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hoşgeldin.A2 ehliyetin varmı? Tarzın nedir? Bütçen ne kadardır? Güvenlik ekipmanları hakkında bilgin varmı? vs. gibi bi dünya soru var daha ama sen bunlara cevap yazarsan daha net bilgilere ulaşabilirsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hoşbulduk kasım hoca..
MOTOSIKLET + ALKOL + HIZ = ALEM
değil midir sence
"Ö" yerine "A", "Ü" yerine "E" yazmışsın bence, bir kontrol et istersen...new_driver adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bu site tam dünya yani ha! gelen ile giden hiç bitmiyor yaw kardeşim hoşgeldin.125'lik bir motorla başlada ne ile başlarsan başla.örneğin bir cup veya scooter alabilirsin.şimdiden mücadelende başarılar(ne demek istediğimi anlarsın ehuehue)
itina ile kaza yapılır
slm.. ehliyek yok alıcaz..
belli bir tarz belirleyemedim, henüz karar veremedim ama cheetah veya deer.. racer 200'e de bayılıyorum..
bütçem 2000 ytl..güvenlik ekipmanları hakkında bilgim yok ama kullanırken güvenliği göz önünde tutmanın şart olduğunu biliyorum..
PC farkından kaynkalanıyor olabilir.. belki de klavyeler farklı.. bilmiyorum ama bende bir sorun görünmüyor..
hosgeldın yasını soylememıssın.ufak scooturlarla baslaman en guzelı.
Mod hocam o zaman ÖLÜM oluyo deiştirdim denedim. Alem yazmıs arkadas farklı kavramlar yani,
"mesajı al içinden geik yapma arkadasım" diyceksin bende eyvallah derim, çekilirim.
New_driver hoca klasik hosgeldin mesajı vardı benim, güzeldi de baya, ama kızmada yazasım gelmedi be hoca.
Ölürsün diyo abi adam, alkolle motosiklete binilmez denge isteyen bi araç bu, bodoslama ölüme koşmak diyor yani, sürat öldürür diyo, alkollü motosiklete binip sürat yaparsan alemlere akılmaz ölüme akılır diyor yani.new_driver adlı üyeden alıntı
Ölmeni istemiyor mod.
motosiklet+alkol+hız=alem ?? ne abi bu ?
Üniversitede okuyosun hocam sen ?
Yani dolu yada dolmaya müsait bir arkadasımızsın ?
ama polat alemdar, alkol falan diyosun..Üzücü bu.
Neden öle yazdın ki..
Motosiklet+tutku+yaşam tarzı = felsefe falan yazabilirdin..
Yanlıslıklamı yazdın
Comfirmation Bias
haklısın hocam.. yaptık bi yannış..
motorsiket + hız + alkol = yolun sonu..
konuya açıklık getirdiğin için saol..
ama klasik hoşgeldin yazını benden esirgediğin için kırıldım wallah :(
Ayıpsın hoca ne demek
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
eyw hoca.. bu arada, bugüne kadar ben "yolcu" nikini kullanırdım.. bu sitede değiştirdim..
kırılma kardeşim ama senin formulünde ancak bu sonuç çıkar...
şaka bi yana aman ha bunun espirisi bile kötü
biz bu sitedeki ölüm haberlerini ellerimiz titreyerek yüreklerimiz yanarak okuyoruz.
çoğu haberi defalarca okumayayım dedim döndüm dolaştım.hatta bu haberlerin buraya koyulmasına bile karşıydım bi ara. ama belki kendime dizgin çekerim daha dikkatli kullanırım diyerek okumak zorunda kaldım..her haberde gencecik fidanların kara toprağa gitmesi beni ve diğer arkadaşları büyük üzüntülere gark etmiştir.
iş te bu nedenden senin gibi kanı kaynayan kıpır kıpır arkadaşların ve bizlerin daha dikkatli olması istiyoruz.
sana takılmam bunu önlemek içindir.inşallah mesajımı almışsındır.
belki çok zor ama şu vefat haberlerini bi kaç kez oku .benim gibi sende motor kullanma da daha dikkatli olacaksın
en kısa zamanda da güzel bir motosiklet,kazasız sürüşler dilerim..
saol hoca.. ben istesem de hız yapamam zaten
ayrıca, kötü haberleri okudum ve biraz düşündüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)