Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

izmir Enduro

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Üyeliğimin silinmesini istiyorum.SİL.
    Herkese Merhaba.
    Motora başlamak üzereyim,yakında ehliyetimi alacağım.Burada okuduğum bir çok mesajla benzerlik olsada,en azından kendimi tanıtma adına faydalı olacak diye yazmam gerekir galiba,o da şu:Başlarkan tarzımı belirledim sayılır,Enduro...Ancak problem bu tarz başlangıç motorların fazla olmaması nedeniyle fazla seçim şansı yok.Ben Yamaha XT 125 R ile Honda XL 200 arasında kararsızım.Bana göre Yamahanın eksileri,fazla pahalı ve bir süre sonra 125 cc den sıkılırmıyım diye düşünüyorum.Hondanın eksisi ise artık sıfır km si Türkiyeye gelmiyor olması ve parça problemi yaşarmıyım endişesi.Sizin fikirlerinizi ögrenmek isterim.Sizce hangisi dogru bir seçim olur?
    Bu arada,motoru daha çok şehir dışında,köy yollarında,dağda bayırda kullanacağım,180 boyum,86 kg agırlık, yaklaşık 6.000 ytl bütçem var.
    İzmirede yaşıyorum,izmirde 2. el temiz,problemsiz XT 125 veya XL 200 satan arkadaşlarla görüşmek isterim.
    0 km Yamaha XT 125 alsam beni uzun süre tatmin edermi acaba?Bu motor hakkında çok fazla bilgi bulamadım.
    Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle hosgeldin arkadasim kendini enduro ile sartlandirma yasin genc daha genis düsün. öncelikle elindeki parayi direktmen pahali bir makinaya baglama parcasi ucuz satmak istediginde kolay satabilecegin makinalari dene,biraz tecrübe kazan.

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    aramıza hoş geldin umarım kalıcı olursun iyi formlar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)