Hoşgeldiniz....
CBF 150
hoşgeldin dostum kazasız sürüşler
İMZA:BİR DOST
tanışma topiği baya açıklayıcı olmuşş
hoşgeldin
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
merhaba birol hoşgeldin.....umarım kalıcı üyelerden biri olursun seni gezilerde de katılımcı olarak görmek isteriz
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kusura bakmayın tanışma biraz kısa olmuştu.
ben26 yaşındayım.bakırköyde kilim mobilya bayiliği yapıyorum.
3 yıldır motor kullanıyorum.şu anda cbf150 kullanıyorum.
facebook(Fazer Tutkunları)
bende ismaill kardeş aramıza hoşgeldinnnn
slm umarım bizimle iyi vakit geçirirsin
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar jeansatarın dediği gibi artık ben de kalıcı ve aktif biri olmam lazım. çünkü benim için sadece ve sadece motooooooor var.
keşke vaktim olsada moturumla türkiye turu yapsam.
bu motoru icat eden allah razı olsun.
pazar günü düzcede festivalde görüşürüz.
facebook(Fazer Tutkunları)
Birol benim topicte yazmıştım ama...
Tekrar aramıza hoş geldin...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
aramızza HoşgeLDin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadasım burası devlet dairesi degil solayısı ile senin amcanın oglunun kartviziti burada gecerli degil
Salka bir yana Hosgeldin sefalar getirdin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
birol hoşgeldin artık uğramıyorsunuz tekirdağ ya ayran içtik ayrı mı düştük
::tutkuy::
heh tamam işte bir sen eksiktin sende geldin tamam oldu site, umarım iyi vakit geçirirsin sitede hoşgeldin sende aramıza, bu arada birol benim hem amcamın oglu,hemde teyzemin oglu olur yani iki yerden kuzen olmuş oluyoruz herkez bizi kardeş bilir ama biz kardeşden de öteyiz ikiz gibi,motorlarımızda aynı birbirimize de benziyoruz.
birolu bu sitede görmek güzel ne de olsa hergün görüyorum ama olsun.
neden olmasın faruk elbette birgün çıkar geliriz gene topluca..ama bu sefer deniz sefası yaparız..
98 Beygir.....
hoşgeldin birol, cbf150 almakla akıllılık etmişsin
bu arada düzce de ne festivali var?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
önce scooterlarla çamurun içinde kross yapan şimdi cbf 150 ile neler yapmaz ...
Foruma hoşgeldiniz...yeni motorunuz hayılı uğurlu olsun..kazasız belasız inşallah......
hoş geldin kardeşim umarım bu sitede motorsiklet kullanmanın artı yönlerini görür yasayacağımız olumsuzlukları da tecrübe sahibi olan motorculardan feyz alarak aşarsın tekrar hoş geldin umarım kalıcı olursun
aramıza hoş geldin...kalıcı,katılımcı olman dileğiyle...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
mrb motosiklet.net ailesine hoşgeldin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)