slm arkadaslar...bende herkeze merhaba demek ıstedım..bıraz gec oldu ama
neyse ben mustafa kocaelı gebzeden..yaklasık 2 yıldır motorsıklet ılgım var.. ve kullanıyorum..butun arkadaslara kazasız belasız saglıklı mutlu gunler dılıyorum..
slm arkadaslar...bende herkeze merhaba demek ıstedım..bıraz gec oldu ama
neyse ben mustafa kocaelı gebzeden..yaklasık 2 yıldır motorsıklet ılgım var.. ve kullanıyorum..butun arkadaslara kazasız belasız saglıklı mutlu gunler dılıyorum..
aramızza hoşgeldin saygıLarrrrrrrrrr
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hello helloo merhaba merhaba aramıza hoşgeldinn :D
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
aileye hoşgeldin
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hoşgeldin kardeş ...................
İMZA:BİR DOST
merhaba macikbas26,
aramıza hoşgeldiniz umarım gezi ve festivallerde biraraya gelir tanışır sohbet ederiz.selamlarımla
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hosbulduk arkadaslar..umarım dedıgınız gıbı kalıcı olur hersey..
hoşgeldin arkadas......................................
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)