ÇeyrekEfe'den MT'ye selam, sevgi ve teşekkür
Reklamlar
-
Cuma günü Gürme'ye gelmiştim (kırmızı 600F), hatta çıkarken ayağım kaldırıma takıldı da düşüyodum nerdeyse Sonra da Cumartesi günü Pamucak'da bazılarınızla tanışmıştık(ATV'den düşme becerisini gösteren bendim ), bir de sitede kendimi tanıtayım istedim.
İsmim Hasan, 1,5 yıldır İzmir'deyim, Tepecik göğüs hastanesinde çalışmaktayım, yaşım 26, motorsiklet hastalığım ileri derecelerde, küçüklükten beri değişik motorlara binmeme rağmen kendime ait motorum bu sene ocakta oldu.
Bu arada Pamucak gezisinde bana yardım eden ve benimle ilgilenen, halimi soran tüm dostlara teşekkürü borç bilirim...
Quidquid latine dictum sit altum viditur...
Reklamlar
-
hoşgeldin dostum ankaradan sevgiler...
-
hasanım çeyrek efem hoşgeldin yawww
seni burda görmek ne güzel böyleee.
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
nick'daş hoş geldin
25 kere
[CENTER]aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna[/CENTER]:queen:
-
aramıza hoşşgeldin aman dikkat et motor şakayaa gelmez biliyosun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
çeyreğim efem canım kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin. görüşmek üzere demiyeceğim zaten bol bol görüşüyoruz hoş sen bence bu aralar biraz dinlen kendini toparla sonra ne yollar yapacağız tekrardan
-
hoş geldiniz sefa getirdiniz geçmiş olsun
-
-
Mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.
blackhawk06, 8 yılımın geçtiği ankaraya da benden sevgiler...
KARAKIZ, hemen her siteye üyeyim ben, hepsinde görebilirsin beni ama K.parkta görüşmek daha iyi tabi
Yunus_Efe, hoşbuldum çeyrek_nickdaş
cakalaz, hoşbuldum, motorla şaka yapmam, yapana da hoş bakmam
Wallace, bi hafta kendimi karantinaya almak zorunda kaldım Murat abi, gelecek haftadan itibaren görüşmelere devam
siyahlimuzin, teşekkür ederim, hoş buldum.
arslanfb, hoşbuldum. Adaş demene pek de gerek yok, işyeri dışında genelde "Çeyrek","Çeyrek Efe", "Efe" diye sesleniyolar, hangisi kolayınıza gelirse
Quidquid latine dictum sit altum viditur...
-
11 Temmuz 2007, 12:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hos geldin sefalar getirdin ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)