merhaba arkadaslar adım ergün sakaryadan katılıyorum
merhaba arkadaslar adım ergün sakaryadan katılıyorum
hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
motorsikletim ve ben birer harikayız bizimle tanısmak istermisisniz
hoş bulduk arkadas neerdensin
hoşgeldin bilader...
İMZA:BİR DOST
hoşgeldin bende manisadan emre
aramıza hoşgeldin................
KIRMIZI BOĞA..
aramıza HoşşgeLDin Sakarya ya selam lar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin aramıza rahatına bak güzeldir buralar
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
hoş bulduk arkadaslar vakit buldukca takılmaya calısıyoruz
sanada selamlar cakalaz sakaryayı bilirmisin
arkadaslar hic denklesemiyoruz bu gün bir motorsiklet kazası gördüm olmaz böyle bir sey gercekten ürktüm sizden ricam kullanırken cok dikkatli gidin dört tekerlikliler motorbisikletleri hiç yere sayıyorlar takmıyorlar görmüs olduğum kazanın sebebide bu cok dikatli olun
yageo hoş bulduk
burası gercekten cok hos bi ortam
aramıza hoşgeldin kardeş. Evet bende bunu malesef gorüyorum ve şiddetle kınıyorum. Bizlerde trafikte birer aracız üstelik onların kinden bin kat daha zevkli ne yazık ki türkiyenin insanları bu konuda çok yanlış bi tutum içindeler ben isterdim ki şöle 100 150 motor toplanıp uzun bi süre onlara yol vermemeyi:D nese ben manisadan zafer (ZapcO)
hoşgeldin umarım bizimle iyi vakit geçirirsin
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
KardeŞ HoŞgeldİn Aramiza Karadenİz Bartindan Slm.buralar Tam Motor Turlari İÇİn YaratilmiŞ Yerler Buralara Yolun DÜŞerse Pİyanİst Fatİh 0 542 254 03 69 Aramiza HoŞgeldİn
hosgeldın sardı heralde muabbet ıyı eglenceler.........
hoşgeldin BENDE YENİYİM AMA SANA GÖRE ESKİ OLDUUM İÇİN ARAMIZA HOŞGELDİN DESEM DAHA UYGUN OLUR SANIRIM
slm aramiza hosgeldin
bisiy soracagim otobüs sakaryaya giderken adapazarindan geciyormu
aramıza hoş geldiniz...
tanık olduğunuz kaza ile söyledikleriniz katılıyorum...çoğu araç sürücüsü sanki motorsikletlileri yok sayarak araçlarını kullanıyorlar..Aman diyelim kendimiz kadar karşı tarafında hata yapma ihtimalini göz önünde bulunduralim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)