Merhaba arkadaşlar forumunuzu yeni gördüm ve katıldım bende sizler gibi birer motor hastasıyım... yaşım 17 szden çok şey öğreniceğime eminim.. Herkeze kazasız günler...
Hayalimdeki motor
Merhaba arkadaşlar forumunuzu yeni gördüm ve katıldım bende sizler gibi birer motor hastasıyım... yaşım 17 szden çok şey öğreniceğime eminim.. Herkeze kazasız günler...
Hayalimdeki motor
hoşgeldin,begendigin motorda çok çevik gözlüymüş, motor tecrüben olsa gerek bunu seçtigine göre,tekrar hoşgeldin.
98 Beygir.....
aramıza hoşgeldin dileklerine kavuşman dileği ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aramıza hoşgeldin.. umarım faydalı bilgiler edinirsin..aradığın bir çok şeyi bulabileceğine inanıyorum..
KIRMIZI BOĞA..
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
hoş geldin kardeşim umarım aradığın bigileri bulursun burda
hoşgeldin hep beraber olmak umuduyla
Hoş geldin kardeş.Bende yeniyim acayip güzel site burda olduğun sürece sıkılmazsın.Ayrıca çok şey öğrenirsin
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin siteye dostum inşallah kalıcı olursun bi ara uğra bana istediğin motordan bende bi tane fazla var
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
+1 hoşqeldin
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
aramıza hoşgeldin.... kalıcı olman dileğiyle..
aramıza hosgeldın bende yenıyım bende hosgeldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)