Merhaba arkadaşlar, Suzuki Burgman 400 K7 sahibi olduğumdan bir süredir özellikle Burgman Paylaşım forumunuzu dışardan takip ediyordum ve sonunda üye olmaya karar verdim. İşte şimdi de burada aranızdayım
Merhaba arkadaşlar, Suzuki Burgman 400 K7 sahibi olduğumdan bir süredir özellikle Burgman Paylaşım forumunuzu dışardan takip ediyordum ve sonunda üye olmaya karar verdim. İşte şimdi de burada aranızdayım
hoşgeldiniz efeem
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
hoşgeldin mt ye, umarım hoş vakit geçirirsin
selamlar. adım faruk. ben bir ajansta mac operatörlüğü yapıyorum. sitenizi inceledim ciddi anlamda çok güzel bir site. bende yamaha YBR125 var daha 2 hafta oldu alalı. ciddi anlamda motorsiklet gerçekten bir tutku. benimde ilk yazım ve size yazıyorum. ikimizde hoş geldik :)
Hoşgeldin..................
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
helllooooooo umarım forumda iyi vakit geçirirsin
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
merhaba, güzel ve bilgi dolu bir sohbet dilerim.
hoşgeldin..ayrıca gerçekten çokgüzel bir tanışma yazısı olmuş ..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Arkadaşlar, güzel karşılama mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim
ikinizde hoşgeldiniz arkadaşlar...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hoşgeldin unigue66 seni ridersten hatırlıyorum gibi
hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz
Teşekkürler SUDENAZZ, evet doğru hatırlıyorsun
by_MaViM, Syriana, ARZUUM, size de teşekkürler
hoş geldin iyi sohbetler dilerim
[QUOTE=Unique66;715117]Teşekkürler SUDENAZZ, evet doğru hatırlıyorsun
bende az önce gördümanladın sen beni tekrardan hoşgeldin
keyifli sürüşler...
hoş geldin aramıza umarım kalıcı olursunuz iyi formlar
......................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)