hayırlı olsun kazasız bınmen dılegıyle ama bencede kaskını hemen al ıhmal etme
hayırlı olsun kazasız bınmen dılegıyle ama bencede kaskını hemen al ıhmal etme
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
hayırlı olsun güle kullan
iki tekerin yere hep sağlam basar inşallah
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
[QUOTE=black_dog_rr;714733]SAĞOLASIN KASK ŞİMDİLİK SONRA SEEDY MONT DA ALACAM AMA BOT BİRAZCIK ABARTI OLMAS MI SİZCE
korumanın sonu yok her zaman takılmalı
fakat biz ne dersek diyelim sende yollarda göreceksin ve cesaretleneceksin terlikle motora binenleri o zaman da terlikle sürme sakın
neden bu korumalar giyilmez anlamıyorum sıcaktan mı (cumartesi gelenler bilir inanılmaz terledik amma herkez giymişti montunu kaskını )
acaba motordayken seni tanısınlar mı istiyon (ee kafada kask var ) terliği hiç anlamam
senin sağlığını senden başkası düşünmez
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
kardeş hayırlı olsun güle güle bin ...
bu arada resimleri bekliyoruz ivediii...
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle seni ne kadar kıskandığımı da belirteyim bu arada başıma gelenlerden haberin var mı bilmiyorum ben de turuncu almıştım ama kısmet olmadı kullanmak neyse nazar etmiim çalışşiim benim de olsun di mi
hayırlı olsun kazasız belasız sırıta sırıta kullan her zaman...
sıfırı o kadar değil di benim hatırladığım kadarı ile...
vade farkından dolayı 6750 oldu heralde...24 aya 1250 vade koymuşlar...
baktım da sıfırı 5510 ytl trink...
[QUOTE=takendy;714756]TERLİKLE ZATEN KULANMAM ALLAH KORUSUN PARMAK FELAN ANLADIN SEN ONU AMA KASK TAKARIM İSDEDİYİ KADAR SICAK OLSUN HELE HELE ADANA GİBİ BİR YERDE UFFFFFFFF HAHA NEYSE KORUMA ELBETE OLMALI AMA KORUNACAK BİR ŞEKİLDE DEMİ YANİ BİR BOTLA BİR DERİ AYAKABI AYNI İŞLEMİ GÖRMZ BİLİYOM AMA BOT BİRAZCIK ŞEY GELDİ BANA HAHAHA NEYSE BU ARADA BOT AYAK KOKUTUR AMA ANLIYOM SENİ DEDİYİN DE DOĞRU SAĞLIMI ENDE BAŞKA KİMSE DÜŞÜNMEZ
DURUMA GÖRE ALACAM GEREKLİ KORUMALARI OK KİB A.E.O
ALLAHIN İZİNİYLE BU AKŞAM VİDE BİRDE FOTOLARI EKLİCEM ARKADAŞLAR
HAHA OLUR OLUR NEDEN OLMASIN Kİ KANKA ALLAHIN İZİNİYLE SENİNDE OLUR
KISKANMA NEOLUR YETER Kİ İSTE SENİNDE OLUR
MLSF ABİSİ ÖYLE 1250 YTL FAYİZ EYER OLMASA ÇOK SEVİNECEKTİM DE MLSF VAR İŞTE NEYSE ÇOK SAĞOL
HAyırlı olsun.KAzasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım...
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun kardesim.kazasız belasız kullanma dileklerimle..
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı olsun allah zeval vermesin .. darısıda benim başıma artık
Güle güle kullan. tam da benim istediğimden cbr 125
Rengi falan nasıl. repsol deme düşüp bayılırım
Güle güle dedim ama hatta ve hatta kahkaha ata ata kullan
Fotoğraf bekliyoruz tabi ki İyi sürüşler
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
hahahaha çok yakında çookkkk yakında bu hafta sonu güzel fotolar çekecem
kusura bakmayın iş çıkışında olmuyor hava kararıyor ondan hafta sonunda göl manzaralı fotolar ve belki vidiyolar olacak sabırrrrrr
sağol abisis ama galiba video çalışmıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)