arkadaslar aranıza yenı katıldım.sızden honda today 50 yı bıraz anlatmanızı ısteyebılır mıyım 50 cc lık scooter arıyorum da o gozume carpıyor arkadaslarım honda ıyıdır dıyor bu konuda bılgı verırsenız sewınırım tsk .
arkadaslar aranıza yenı katıldım.sızden honda today 50 yı bıraz anlatmanızı ısteyebılır mıyım 50 cc lık scooter arıyorum da o gozume carpıyor arkadaslarım honda ıyıdır dıyor bu konuda bılgı verırsenız sewınırım tsk .
hoşgeldin arkadaşım.
vitesli motorlarla ilgilendigim için scooter'lar hakkında pek bilgim yok olan arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım
galıba honda today ın benzın gostergesı yok...kullananların yorumunu ve kullanmayanların yorumunu goremıyorum....
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
once hosgeldin bende vitesli motor kulanıyorum o yuzden bilgim yok
Hoşgeldin arkadaş
ilk mesajın ve ilk forumun sitemkar olmuş. Sinemiz geniştir.
Paylaşacaklarını, öğreteceklerini bekleriz.
Hoşgeldin
Poturdak
hoşgeldin arkadaşım...kazasız bi motosiklet hayatın olması temennisiyle...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin,ben vitesli kullanıyorum ama eşimde bws100 var ve çok memnun onu tavsiye edebilirim ancak.
aramıza hoşgeldin...kalıcı olman dileğiyle..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hoşgeldın bence de bws al on numara makına
bence.
hoşgeldin ancak gereksiz bir sitemle giriş yapmışsın siteye
today 50 ile ilgili forumda bir çok başlık zaten mevcut.forum-motosiklet modelleri başlığına bakarsan aradığın bir çok soruya cevap bulabilirsin...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
oyle bır baslık secmemın nedenı o kadar konunun ıcınde benımkıne bakma ıstegı uyandırmasıydı.amacım sıtem degıldı.pekı bana bws yı anlatabılır mısınız markası nedır,kac cc dır bunun gıbı ozellıkler bende ehlıyette yok o yuzden cc sının kucuk olması gerekıyo....
YAMAHA BWS100,adı üzerinde 100cc'dir.İki zamanlı çok canlı bir motoru vardır.Ben iki kişi dağ tepe demeden dolaşıp duruyodum.Tavsiye ederim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
öncelikle merhaba ..ehliyet yoksa 50cc ye kadar kullanabiliyosın..ve 50cc en güzel motor honda today bence
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
evet katılıyorum o yuzden honda today hakkında bılgı ıstemıstım...
HONDA TODAY PAYLAŞIMI http://www.motosiklet.net/forum/moto...-hakkinda.html
benim bildiğim 50cc ye kadar ehliyetsiz kullanma gibi bir şey yok, şehir efsanesi sadece
bu konu çok konuşulmuştu zaten daha önce, ister 50cc ister 125 cc'yi(uyum yasası muhabbeti) ehliyetsiz kullanma olayı henüz karara bağlanmamış şeyler...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Avrupa Birliği uyum yasaları kapsamında, TBMM’ye sevk edilen ve halen Meclis Genel Kurulu’nda bekleyen tasarı ile B sınıfı ehliyet sahiplerinin kullanabilecekleri araç kapsamı da genişletiliyor. Tasarının yasalaşmasıyla birlikte 50 cc.’nin üzerindeki motor hacmine sahip motosikletler için A2 sınıfı ehliyet şartı aranacak. 50 cc. ve altı motor hacmine sahip motosikletler için ise B sınıfı ehliyet yeterli olacak. B sınıfı ehliyet sahipleri, traktör, vitessiz mobilet ve vitesli motosikletleri de kullanabilecek.
Zaman
evet tam olarak yasallaşmasada durum bundan ibaret..yani haklısın luxor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)