merhabalar syriana tavsiyesiyle bu siteye yeni üye oldum
merhabalar syriana tavsiyesiyle bu siteye yeni üye oldum
Faruk YAVUZ
vay kardeşim hoş geldin...eski komşum kankam...seni aramızda görmek ne güzel...burası güzel bi portaldır...motor üstüne çok şey bulucaksın forumlarda...tekrar aramıza hoşgeldin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
arkadaşım aramıza hoşgeldin... kalıcı olman dileğiyle....
aramıza hoşgeldin...kalıcı olman dileğiyle...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hosbulduk arkadaslar hepinize ilglnizden otürü tesekkurler simdiden
Faruk YAVUZ
eh faruk şimdi bize biraz daha detaylı bilgi vermen lazım...mesela motosiklete merakın ne zaman başladı...ne marka motorlardan hoşlanırsın...ne işle meşgulsun falan gibi yani...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
valla dostum sen bilirsin fakat ben arkadaslar için anlatayım merakım cocukluguma dayanır dayım vesilesiyle yani aileden gelir chopper tutkunuyum belkide meslegimin makine tasarımcılıgı olması nedeniyle daha mekanik motorlara ilgi duyuyorum
Faruk YAVUZ
tabiiki ama once masrafları karsılayacak parayı bulmam lazım
Faruk YAVUZ
Hoşgeldin şizofrenHepimiz biraz öyle değilmiyizki? Parayı doğrultup makinayı toplayınca bi gezide tanışırız.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
tabiiki yeter ki su makineyi bi topliim
Faruk YAVUZ
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
Aramıza hoşgeldiniz..
Zonguldak-Ereğli-Şükrü
http://img513.imageshack.us/my.php?i...2007017zp8.jpg
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tesekkur ederım arkadaslar hosbulduk umarım yakın surecte guzel etkınlıklerde motosiklet tutkunları olarak biraraya geliriz
Faruk YAVUZ
aramıza hoşgeldin..sefalar getirdin..
KIRMIZI BOĞA..
hoşgeldin
gerçi nick biraz sohbet odalarından çıkmışa benziyor ama sonuçta benimki de benziyor
Merhaba,
Siteye yeni katıldım,5 yıl yol aldım,geç başladım,erken bıraktım,yaş 40,ilk motorum 500,son motorum 500,motorculuk karşılıksız aşk'tır,hep verirsin,sana layik olan karşılığı alamazsın,en sonunda ayrıldım,arkama bakmıyorum,sadece hatırlıyorum.Hepinize mutluluklar...yolunuz açık olsun...
Sende Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)