Selam arkadaşlar,
Bende bir çinli ile motorsiklet kullanmaya başladım. Zongshen Z250-5, şuan için çok memnunum, umarım hep aynı devam eder.
Selam arkadaşlar,
Bende bir çinli ile motorsiklet kullanmaya başladım. Zongshen Z250-5, şuan için çok memnunum, umarım hep aynı devam eder.
motorun hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, ama motosikletlerimiz için ortadaki gereksiz "R" harfini kullanmasak çok hoş olacak,
Aramıza hoş geldin, motosikletin çinlisi japonu olmaz bence motosiklet aşkı başkadır, kazasız belasız bin inşallah, bu arada bize resmini göstermeyi de ihmal etme..;)
R bilgisi için teşekkür, ee olucak o kadar.. Ayrıca motorun benim mi resmimi görmek istiyorsun ... Şaka bi yana emin ol dolaşmaktan resim çektirmeye vakit bile bulamadım, motorumun ilk resimlerini burada paylaşacağım
Samimiyetiniz için teşekkürler, hoş buldum..
hayırlı olsun arkadaşım kazasız sürüşler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arramıza Hoşgeldin Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeşim hayırlı olsun...tekerin düz bassın
bende yalova dayım bi tur verirsin artık
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
Çinliler içinde iyi bir marka seçimi, tebrikler...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Bu nasıl bir motosiklet ismiyle arama yaptığımda hiç resim çıkmadı...Resim istiyoruz..
hayırlı olsun arkadaşım...kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
motosiklet gerek kullanım zevki açısından mükemmel, gerekse arkadaşlık bakımından. Çok büyük bir camiya ama bir o kadar küçük ve samimi.. Hepiniz saolun özellikle koray'a ayıpsın dostum
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
......................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hayırlı olsun güle güle kullan dostum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)