Ben adanadan mustafa benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum herkese kazasız belasız sürüşler
Ben adanadan mustafa benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum herkese kazasız belasız sürüşler
Ezilmiş bir kentin sokaklarında sevdası yasaklanmış,özgürlüğü kısıtlanmış ve umutları kurşunlanmış dengesiz alemin isyankar genci.
Selam mustafaa Hoşşşgeldin Şu ana kadar aramıza gelen kimseyi geri çevirmedik ; sen de bizdensin artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aranıza alırsınız da ne demek?
bilakis iyi ettin, hoş geldin
skull masaya bir tabak daha koy...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hosgeldın sefa geldınnn
ZAFERE KADAR DAİMA!!
kardeş hoş geldin bende adanadayım kısmet olursa görüşür tanışır gezilere beraber gidebiliriz selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Aramıza hoşgeldin dostum ben de senin gibi yeniyim ama çok güzel bir sitede olduğumu düşünüyorum. Umarım sen de memnun kalırsın
hemşerim hoş geldin umarım planlanan bi gezide buluşur tanışırız doğru yerdesin toprağım
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
Aramıza hoşgeldin canım umarım iyi vakit geçirirsin,arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışlar kıskandım valla
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
Ezilmiş bir kentin sokaklarında sevdası yasaklanmış,özgürlüğü kısıtlanmış ve umutları kurşunlanmış dengesiz alemin isyankar genci.
bende hoş geldin diyorum,hemşerim.
aramıza hoş geldin adanaya selamlar
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
......................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Geç bile kaldın. wildwolf senden daha kıdemli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)