Merhaba,
Adım Birsin ve ben de görüldüğü gibi yeni üyelerdenim. Hepinize Merhaba.
Merhaba,
Adım Birsin ve ben de görüldüğü gibi yeni üyelerdenim. Hepinize Merhaba.
Hoşgeldin,
hosgeldin birsin
slm hoşgeldin. kendini anlatsana biraz
selam hoşgeldin
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hoşgeldin birsin.... sıcakkanlı sohbetler
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
adın çok değişik ilk defa duydum birsin
ilkseni duymuştum da
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hoş geldin birsin bende ilk defa duydum adını umarım ortamı beenirsin :
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
Hepinize Teşekkür Ederim. Ortamı beğeneceğime eminim,hepimizin ortak bir AŞKI var.
Şu anda motorumu satmış olduğum için biraz üzgünüm ama yenisini bulcaz umarım.
Hakkımda başka ne yazsam, motordan sonra vazgeçemediğim bir şey daha. Hatta onun için herşeyi gözümü kırpmadan yapabileceğime dair şaibeler vardır.Toblerone , elindeki paketin 10'da biri için bile ölürüm , hatta öyle ufak bir paket yüzünden, o paketi tek başıma yiyebilmek için arkadaşımı balkona kilitlemiştim, o arkadaşım da sağolsun camı kırıp girdi. Tabii bizi pansiyondan attılar adamlar haklı olarak.Eh bu biraz eski bir anıydı ama olsun.
Güzel ve Sıcak Kanlı Hoşgeldinlerden dolayı hepinize tekrar teşekkür ederim
biraz geç olsada hoş geldin :occasion9:
:bestmt:
hımmm sende bendensin yaniii motor&çikolata paylaşamadığım şeyler
anını bizimle paylaştığın için saol
hoşgeldin
merhabaaaaaa
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldin... sefa geldin.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hoş geLmişsennn..Birsin ismi çok hoşuma gitti.sevimLi bir isimm..HOSGELLLDİİNNN :D/
GSX-R 1100 aFFetmEz....
evet çok guzel bır ısım. çocugum olursa bunu takacagım
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
yakışır abime .! birsin ismi gerçekten çok şirin bi isim.. :tongue:
GSX-R 1100 aFFetmEz....
abi motorsıklet özgürlüktür diyorsun..
motorsıkletı olmayan hapismi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)