Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
ve aleykum selam güzel kardeşim hosgeldin. insallah hayallerin gerçekleşir
Senden bir rica olacak. Belkide sana öğretmemiş olabilirler. Lakin Allah'ın selamını bu sekilde yazarak bu şekilde laubali ve uygunsuz kullanmana müsade edemem. Yada düzgün şekilde ver selamını yada insanların aralarında selamlastıkları "Merhaba, selam vb. " tabirleri kullan olurmu bir dahakine.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hoş geldin sefa geldin isteklerinin gerçekleşmesi ümidi ile iyi sürüşler
selamı düzgün verip, alalım lütfen.
hoşgeldiniz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
aleyküm HELLO
25kere hoşgeldin
Ya İstiklal Ya Ölüm!
hoşgeldin. burdaki abilerimizden ablalarımızdan Tdk 'da görevli olanlar var. Lütfen türkçene dikkat et.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
A
R
A
M
I
Z
A
H
O
Ş
G
E
L
D
İ
N
Kazasız belasız sürüşler dilerim.Forumlarda katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle...
[COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]
hosgeldınn sefa geldınn
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Kardeşim Hoşşgeldin Bi gün istediğin motora kavuşman dileğiylee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynen katılıyorum..ayrıca merhaba de ..iyi günler de ben geldim de..ama allahın selamını laubali bir şekilde bizlere sunma..ayrıca burası ciddi konuların konuşulduğu ciddi paylaşımların yapıldığı bir site ve burada senin gibi 16 yaşındakilerden başka arkadaşlarda var..madem geldin hoş gel güzel gel..bizlerde sana bir abi olarak gerekenleri söyleyelim..tekrar yazıyorum üye olacak arkadaşlarda üzerlerine alabilirler..LÜTFEN SAYGI TÜM ÜYELERE VE TÜM MOTORCULARA
a.s ii hoşgeldin umarım ii vakit geçirirsin bu arada bu selamun hlleo yu ben uydurdum taaaaaaaaaaaaaa kaç senedir kulanıyom ta oraya kadar geldi mi yawwww _?
Sakın kızlara hava atıcam diye kasksız binme.....O zaman rr ıda alırsın r1 de aklından çıkarma.Hayırlı olsun
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
hoşgeldin..
biraz büyü, biraz tecrübe et o da olur tabi inşallah..
......................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hosgeldin canım kardesim.kafana takılan bişey oldumu biz her zaman burdayız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)