Arkadaşlar merhaba,
Siteye tesadüfen netde arama yaparken girdim ve Jinlun ile ilgili gelen maillerin bir çoğuna göz attım. İlk gelen partiden alan yaklaşık 5 aydır 250 cc kullanıcı olarak bazı yorumlara katılmamak mümkün değil. Benim motorum 4000 km yi bugün geçti, işlerim dolayısıyla sadece hafta sonları binebiliyorum. Bu arada iki hafta önce Ayvalık'a (450 km den fazla) motorla gidip geldim bir sorun yaşamadım. Motorum kilometre göstergesinde eğerki bir yanlışlık yoksa 160 km/h e kadar çıkabiliyorum. Ortalama 100 km/h lik kullanımda 20 milyonluk 98 octan ile 235-270 km yol alabiliyorum. Küçük mahiyetli şasi ile ilgili problemleri kısmen bende yaşadım ama şükür maillerde ki daha büyük bir problemim olmadı. Bu arada haftasonu Kerpe gezisine ben de katılmayı planlıyorum. Geçen hafta Kumcağız da idim, yol çok keyifli idi. Ancak arkadaşlar özellikle Kandıra'dan sonra 360o ye varan virajlarda çok dikkat etmeliler.
Pazar günü görüşmek dileğiyle, selamlar.
"forumda yazı yazarken lütfen renkli yazı kullanmayalım ( sadece dikkat cekici konularda kısa kelimelerde kullanınız..!!)