Motosiklet net güzel bir site.yapımcılara sonsuz teşekkürler öss dönemine kadar yazıcam öss bitincede ya CBR 125 R yada twister alıcam tekrar yazmaya ve okumaya devam edicem...
Motosiklet net güzel bir site.yapımcılara sonsuz teşekkürler öss dönemine kadar yazıcam öss bitincede ya CBR 125 R yada twister alıcam tekrar yazmaya ve okumaya devam edicem...
Baya planlı programlı gelmişsin devilcerkez, aramıza hoşgeldin
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Hoşgeldin kardeş, açmış olduğun başlığa zaten birkaç öneri ve eleştiride bulundum. Ayrıca almayı düşündüğün iki motor hakkında da sitemizden yeterince bilgi toplayıp kararını verebilirsin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hojgeldın dostum.
burada neler yapıcağınla ilgili bir liste oluşturmuşsun o yüzden yazmıştım, planlı programlı diye.devilcerkez adlı üyeden alıntı
(resme tıklansın bence sorun yok)
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
kusura bakma dostum bir foruma başlamıştım geçenlerde adamların yazmadıkları kalmadı resmen istemediler ben ondan tedirgin oldum.en kötü günümüz böyle olsun şerefeeee :mtnet3 mopedsmile: :hiding:
aramıza hoşgeldin
çiğ insanların sayısının az olduğu bir yerdesin
danger0 ağır abilerdendir kimseye alltan laf sokmaz söliyeceği varsa alenen söler
devilcerkez, yanlış anlaşılma oldu sanırım,önemli değil, olur böyle şeyler. doğru siteyi buldun sonunda
BBRR görüşün için teşekkürler
öss de başarılar..iyi bölüm kazanırsan kötü motor al!..üniversitenin kıymetini bilirsin..hadi hayırlısı kardeş hoşgeldin.
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
hoşgeldin arkadasım..
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
devilcerkez, hosgeldin dostum
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)