arkadaşlar beni de alın aranıza,iyi ki bu site var
Reklamlar
-
arkadaşlar ben Şefik KORKMAZ..Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı 3.sınıf öğrencisiyim..aslen Ankaralıyım ancak uzun süredir ailece Trabzon'da yaşıyoruz,Trabzonluyum da denilebilir..23 yaşındayım ve tahmin edemeyeceğiniz kadar motosiklet tutkunuyum,ama ilginçtir scooter dahil şu ana kadar hiç motosiklet kullanmadım bu siteyi keşfettiğim ve aranıza katıldığım için o kadar mutluyum ki sanki yıllardır teklifimi kabul etmeyen kızın evet demesi gibi oldu eminim sizden öğreneceğim çok şey olacak,yardımlarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam;çünkü motor almayı düşünüyorum..
söylediğim gibi şu ana kadar hiç motor kullanmadım ama tam 4 yıldır hayalini kuruyorum,Allah nasip ederse 1 ay içerisinde hayallerimi gerçekleştirecem..önerilerinize gerçekten minnettar kalacam..3000-4000 ytl param var ve 250 cc chopper tarzı almayı düşünüyorum,ön lastiği daha önde oluyo ya Allah'ım süper görüntü yaa benim için gerçekten görüntünün çok önemi var,birinci sırada yani..bununla birlikte kaba da olmalı tabii ki,çok karizma bi motor olmalı..zaman zaman 300-400 kmlik gezilere çıkabileceğim bi motor olmalı..açıkçası marka model belirleyemedim henüz ama çok titizlikle çalışmalarımı sürdürüyorum ama emin olun yazacağınız cevaplar hangi motoru almamı belirleyecek..hiç kullanmadım demiştim ama kendime güeniyorum,kesinlikle pratik yapmadan da trafiğe çıkmam ayrıca hız tutkunu değilim kesinlikle başlangıç için başka bi motor önermeyin hallederiz inş,yine de şimdiden düşündüğünüz için teşekkür ederim
neyse arkadaşlar fazla konuştum galiba,şimdi söz sizde önerilerinizi bekliyorum..her detayı belirterek ve resimler paylaşarak önerdiğiniz motorlara büyük dikkatle bakacağımdan süpheniz olmasın...
Allah'a herkese kazasız belasız motor kullanmayı nasip eylesin...kalın sağlıcakla....
Reklamlar
-
kardeş hoş geldin hayırlı olsun üyeliğin umarım gönlüne göre motor sahibi olursun. nereden katılıyorsun şehir neresi
-
-
hoşgeldin.
elindeki paraya biraz daha eklersen 2. el bir hyosung gv 250 alabilirsin, iyi motordur. çin malı motorlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
hoşgeldin.
elindeki paraya biraz daha eklersen 2. el bir hyosung gv 250 alabilirsin, iyi motordur. çin malı motorlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
maalesef abi ya en fazla verebileceğim para bu:( ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim,ikinci el düşünmüyorum aslında...
-
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Komşu hoşşgeldin
Ben de Rize deym
Senden pek bi farkım yok
Vitesli daha yeni kullandım diyebilirim
ARaMIZDA OLMandan mutluluk duyuyoruz
Görüşmek dileğiyle
Bu arada dün konser de miydin
yok kardeşim konserde değildim evde pc başında motor araştırıyordum dileklerin için teşekkür ederim bi motor alalım da
-
hoşgeldin.... forumun motosiklet modelleri die bi bölümü war,orada bi sürü motorun incelemesi var sana yardımcı olabilir.o bölümde en üstteki "yeni başlayacaklara hitaben" yazısını okumanı tavsiye ederim bilinçlenmende yardımcı olur.çoğu arkadaşımızın "ii ki okumuşum" dediği bir yazı,ne kadar bilgili olursan ol lütfen okumadan geçme.
selamlar...
-
aramıza hoş geldin doğru yerde olduğundan emin olabilirsin.
sana tavsiyem sakın cin malı alma özellikle chopper tarzı modelrde. Ben ikinci el temiz bir yamaha virago 250 veya suzuki maruder 250 öneririm. Ama illa sıfır diyorsan hyosung veya keway düşünebilirsin
-
kanuni tiger almaya karar verdim..herkesin ayrı telden konuşuyo ve de bayiisi hemen bizim ebin yanında,abim diyebileceğim birinden alacam,sanırım sıkıntı yaşamam..ilginiz için teşekkürler..
-
HoşgeldinizSizi de aramızda görmek çok güzel.Bu site sizin ve sizin gibilerin desteğiyle var ve hepte olacak inşl.Syglar sevgiler...
-
hosgeldın sefa geldın ıyıkı geldınnnnnnn
-
03 Haziran 2007, 02:21
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
03 Haziran 2007, 02:24
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)