CBR 600 rr sizce ilk motor için fazlamı :)
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar ben aranıza yeni geldim 4 yaşımdan beri bisiklet kullanıyorum şu an 17 yaşımdayım ağustosda 18 bascam 13 senedir pedal çeviriyorum inş. babamın yardıyla Honda CBR 600 rr almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir kullanımı kolaymı yoksa zormu ???
Reklamlar
-
Ah Allahım diyecek kelime bulamıyorum ! Şaka değil mi ? Şaka bu?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Bence fazla..........................
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
kameralar nerde el sallıyalım yerini gösterin
eger bu dogruysa cbr 600rr alırsan seni yaz sonu omuzu eli ayagı kırık yada aramızda olmayan arkadaşların arasında görürüz
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
CBR 600 rr - Pedal edition"lar var. onlardan alabilirsin çevire çevire kullanırsın
-
-
Bahsettiğin motor senin son makinan olur,tipine ,sesine veya arkadaşlarının
vaaay laflarına göre motor alınmaz.
Önce bisiklet binicisi olman trafiği tanımanı sağlamaz,yıllarca araba süreceksin ki trafiği okuyabilesin ama denge unsurunda sana biraz öncelik tanır.Yani
motor işi şaka değildir.Pahalı intahar yöntemlerine gerek de yoktur...
Bence senin en az 2 yıl trafikte 250cc yi aşmadan tecrübeni ve handlig ini
artırman gerekir bu keyfi de sana Beverly 250 rahat rahat sağlar,onun
lakabı ise şehirli GT dir.
Aksini savunan sözde arkadaşlarından da uzak dur...Yoksa sen motordan
keyif alacağına motor seni kullanır ve sonuç hüsrandır...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
navigator55 adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin motor senin son mak/nan olur,tipine ,sesine veya arkadaşlarının
vaaay laflarına göre motor alınmaz.
Önce bisiklet binicisi olman trafiği tanımanı sağlamaz,yıllarca araba süreceksin ki trafiği okuyabilesin ama denge unsurunda sana biraz öncelik tanır.Yani
motor işi şaka değildir.Pahalı intahar yöntemlerine gerek de yoktur...
Bence senin en az 2 yıl trafikte 250cc yi aşmadan tecrübeni ve handlig ini
artırman gerekir bu keyfi de sana Beverly 250 rahat rahat sağlar,onun
lakabı ise şehirli GT dir.
Aksini savunan sözde arkadaşlarından da uzak dur...Yoksa sen motordan
keyif alacağına motor seni kullanır ve sonuç hüsrandır...
Saol bea kardeş doğru düzgünce bir sen laf ediyorsun saol...!
-
Yavaş yahu.. Ben 250 cc likten korkuyorum şahsen.. Bi arkadaş 1 yıl popcorn 90 kullandıktan sonra 250lik chopper aldı,1 ay içinde 6 kaza yaptı ve son kazadan sonra tövbe etti motora.. Böyle bişey yaparsan senin tövbe etme şansın da olmayabilir bence..
-
allah aşkına daha 17 yasındasın ıstersen 17 snee bısıklet sür motorla o bırmı? helekı vıteslı kullanmayı bılıyormusun daha once surdunmu_? ehlıyetın varmı? 600 rr dan bahsedıyorsun senın suan kanın kaynıyor anlıyorum gensın delıdolusun ama o motor senın basına ıs acar gıbı gözukuyor.bence en azından 250 cc ıle baslaman daha iyi gıbıme gelıyor. tabı hayat senın hayatın bu yasta ötekı tarafa gitmeyı göz onuna alıyorsan zaten zaten burdakı yazılanları tiiye bıle almazsın.
-
-
Hehe sabah sabah milletin maskarası olduk ii mi :D :D Neyse ben en iyisi ufak bir şeyle başlayam saolun yorumlar için :D :D
-
-
vay be arkadaşlar ben cevap yazana kadar kaç kişi tepki vermiş.
bu site gerçekten de duyarlı ve bilinçli insanlarla dolu.
[B][U][COLOR="Black"](R ONE THE ONE)[/COLOR][/U][/B]
-
Bu sefer ben anti tez yapacam. Yok dostum aslinda az bile sahsi gorusum R1 alman CBR RR baslangic icin az bile 1000cc ve ustu tum Superbike makinalari sana israrla tavsiye ediyorum. Hele birikmis paraniz var ise hic dusunmeyin Hayabusa alin derim.
Bu kadar insani kendin icin endiselendirecegine sana tavsiye edecegim tek motor , Motosiklet.net in arama motoru olacaktir. belki orda bu konu ile ilgili yapilan daha evelki yaklasimlari bir okuyup anlarsin neden boyle bir sorunun sorulmayacagini.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Bence bu kadar bisiklet tecrübesi olan bir arkadaşa hayabusa yakışır
-
önce bi bayiye git motorların üzerine tek tek otur hangi motorda kendini rahat hissedersen test sürüşü için izin iste kullanabiliyosan al 600rr ağır gelir ama
600f olabilir
-
önce ehliyet al derim ben
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
arkadaşım bisiklet kullanman süper bisiklet kullanan insan ister istemez daha iyi kullanıyor.bende snn gibi 14 sene boyunca bisiklet sürdüm ama çok muhteşem sürerdim.motor aldım 125 lik nesin demiyorsun deneyim oluyor.ama bisikletten geçilcek motor en fazla 250 lik. ben şu an 125 250 400 cc hepsini kullanırım 600 lük deneme dim ama onuda kullanırım sen en iyisi baştan 250 al ondan sonra racing tek motordan geçiş yap . inan bana 250 cok zevkli gelecek 1 sene 1.5 yıl bindikten sonra bayaa bi deneyim elde edersin.125 le uraşmayabilirsin yani.125 likten 250 ye geçmek saçma anlican. zaten 125 250 aynı hızlarda motorlar. ama sen 600 rr gibi olcak diyosan bak apriilla rs 125 e bebek gibi motor 250 liklerde öle.cbr ince kalıyo söyliim.yani öle bi motoru alırsan sadece garajda yatar. binemessin gidonu bisiklet gidonu gibi çevirip dönemiyon.zevk alamazsın haliyle.daha önceden 125 250 başlasaydın şimdi belki geçebilirdin. arkadaşlar hep kendimizi örnek göstermiyelim bakın yarışcıların yaş ortalaması ne diye hangisi iyi diye.ama onlar çocukluktan başlıyo 600 lüğüde 15 yaşında binen oluyor.
-
paylasimciturk adlı üyeden alıntı
arkadaşım bisiklet kullanman süper bisiklet kullanan insan ister istemez daha iyi kullanıyor.bende snn gibi 14 sene boyunca bisiklet sürdüm ama çok muhteşem sürerdim.motor aldım 125 lik nesin demiyorsun deneyim oluyor.ama bisikletten geçilcek motor en fazla 250 lik. ben şu an 125 250 400 cc hepsini kullanırım 600 lük deneme dim ama onuda kullanırım sen en iyisi baştan 250 al ondan sonra racing tek motordan geçiş yap
. inan bana 250 cok zevkli gelecek 1 sene 1.5 yıl bindikten sonra bayaa bi deneyim elde edersin.125 le uraşmayabilirsin yani.125 likten 250 ye geçmek saçma anlican. zaten 125 250 aynı hızlarda motorlar. ama sen 600 rr gibi olcak diyosan bak apriilla rs 125 e bebek gibi motor 250 liklerde öle.cbr ince kalıyo söyliim.yani öle bi motoru alırsan sadece garajda yatar. binemessin gidonu bisiklet gidonu gibi çevirip dönemiyon.zevk alamazsın haliyle.daha önceden 125 250 başlasaydın şimdi belki geçebilirdin. arkadaşlar hep kendimizi örnek göstermiyelim bakın yarışcıların yaş ortalaması ne diye hangisi iyi diye.ama onlar çocukluktan başlıyo 600 lüğüde 15 yaşında binen oluyor.
Saol tavsiyene uycam bir araştırma yapıyım kafama yatana bakarım zati daha kaç ay var taa ağustosda alacam o zmn umarım düzgün bir karar veririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)