kenanla gurur duyuyoruz diyosunuz kenan 23 yaşında arkadaşlar.en iyisi kenan racing i bıraksın 125 likk bi cross alsın demi.
kenanla gurur duyuyoruz diyosunuz kenan 23 yaşında arkadaşlar.en iyisi kenan racing i bıraksın 125 likk bi cross alsın demi.
olm manyadın mı ya... 250cc desen neyse.. 600rr dan bahsediyosun... ben bugün binip sadece çalıştırdım.. 2 gaz verdim tırstım makinadan... al bitane YBR yada CBF 150. allahına şükret...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
artık saçmalamaya başladın arkadaşım
1-konumuz kenan değil
2-sen kenanı ne kadar iyi tanıyorsun ki bugüne kadar neleri kullandı kullanmadı biliyormusun
ben söyliim, kenan senelerce küçük hacim motor ile dolaştı, babası motosiklet ustası, 2 abisi de yarışmalarda yarışan dereceye giren kişilerdi.
bu kadarı bile yeter zaten, kalanı mantıkla çıkarırsın
önceden bari biraz bilgi edin bir daha birisine laf edeceğin zaman.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Offff hep aynı tartışmalar, aynı sözler, aynı olaylar... Eminim bunca sözden sonra zaten 600 RR almaz.. En iyisi şimdi arkadaşa küçük cc motor önerilerinde bulunun... Hıııı ne dersiniz..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben olsam kilitlerim topiği. Arkadaşlarımızla dalga geçiliyor
Less is more...
Kimsenin dalga geçtiği yok, ciddiye alıp cevap veriyolar..
Çünkü cevap veren arkadaşlarımız iyi niyetliler. Eski arkadaşlar bu tip topikleri açanların kim olduklarını tahmin ederlerdi...
Less is more...
Eski derken mesela ne kadar eski, ben yeterli miyim sana göre ? Ya aman uf yaa, uğraşamayacağım hiç...
Bir duvara veya asfalta canlı afiş olmak istemiyorsan o makinadan uzak dur !!!!600lük bir makina hem de 600rr
Satılık Asya125t-Spidi mont
fazla biraz az gelir.. bir cbr125 ile dene
sona cbr600 ile dene
aradaki farkın fazladan fazla olduğunu kendin göreceksin ;)
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
mrb arkadasım fatalix...mutlaka hayalını kurduğun motoru istiyosun ama ..daha erken bıraz. eğer sen 600rr isteyipte babanda alalım oğlum dıyosa..bu senın değil babanın sucudur...belkı baban senı kırmak istemıcek ama ya sonrası..bır kere senın o makıneye karsı kuvvetın olmalı yattığı zaman yerden kaldırabılecekmısın ..denedınmı hıç.ben 25 yasındayım denedım arkadaslar zor tuttu motoru..onun için baban sonradan pişman olmasın ..şuna eminim babanda istemiyodur o makıneyı..bence daha erken ..mutlaka kullanırsın ..surersın.ama rısklerı var..en basıtı dururken ayağın 30 santımlık cukura denk geldı ..ne olacak ozaman kım tutucak motoru..bence boyuna yasına kılona uygun bır motor al.daha sonra ılerletırsın..kardeşş.benım babamda istemedi ..ailemde..bırak 600rr ı almayı ıkı teker olmasında ne alırsan al dedıler.ama işte hastalık ..zevkını aldık bıkere..halada gozume bakıyorlar acaba ne zaman satar gıbısınden ..aileni üzme sakın bıraz kendınıde düşün kardeş.sana tavsıyem 600 luk makınesı olan bırının arkasına bın bak bakalım nasılmışş.ankara daysan ben de bındırım senı ..
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
bak kardeşim azarlama yapma bu saydıklarını hepsinini biliyorum. bnm demek istediğim 26 yaşından sonra başlanmalı racinge demişler deneyiim olsa dahi diyor bnm lafım o yuzden kenanla ilgili iyi oku allahım ya sinirlendiriyonuz.tam oku cümleleri. tecrübesi olan herkez alabilir.kenanı o yüzden konustukk.kenan ne zaman başladı ss ye sanıyosun bi bilgi edinin bakalım.canımı sıkmayın ya.lafı tersinden anlıyon ben ne dedim. arkadaşlar madem öyle kenan 23 yaşında çok mu hata etmiş küçük yaşta ss kullandıgı kesin.deilse bu başarıları nasıl elde ediyor.
arkadaşım azarlama falan yok ortada
kenanı yeterince iyi tanıyorum, şahsen dersem yeterlimidir senin için???
daha ne bilgisi edinmemi istiyorsan PM at, senin için sorarım kendisine
sen de canını sıkmamış olursun
küçük yaşta ss falan kullanmadı, sadece drag yarışlarına girdi, anneside babasıda abileride başta kenanın yarışlara girmesine fazlaca karşıydılar.ama kenan diretince en azından draglara girmesine müsaade etti babası ki dikkat et, drag yarışı diyorum, oyle yolda altına ss çekip özgürce gazlamadı kenan.
zaten kenandaki yetenek ayrı bir konu, milyonda bir çıkar.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Merhaba arkadaşım bende motora başlamak istiyorum ve yaşım 30 baya bi geciktik ama ben race tipi bir aleti aklımdan bile geçirmedim.motor konusunda tecrübem yok ama otomobil konusunda oldukça iyiyimdir 14 yaşımdan beri araba kullanırım, ama şu varki senin yaşlarında iken çok iyi hatırlıyorum arabayla giderken ilk ışıkta yanımızda birinin gaz vermesiyle yeşil yanana kadar çatlardım sonra anlamsız bi kapışma başlardı Allah'a şükür büyük kaza bela olmadan o devreyi atlattık bence tecrübeli fakat tavsiye verirken biraz ölçüyü kaçıran arkadaşları dinle ve ufak bişeyle başla.Bu, araba sürmeyi bilmeyen birine audi rs4 vermek gibi olur bilmiyorum o tarz bi araç kullandınmı şehir içinde ama gözün hız göztergesinde olmazsa ve müzik sistemi açıksa farkına varmadan hiç olmayacak bi mesafede 180km/h çıkıverirsin ve nasıl duracam diye düşünürsün.Bu çok tehlikelidir işin ucunda hayatın var gençsin daha, benim sana naçizane tavsiyem ağırdan al.Diğer arkadaşlarada tavsiyem yeni başlayacak genç bir arkadaşa karşı hitap konusunda biraz daha özenli olmaları adam sadece soru soruyo fikir danışıyor.Açıkçası bu kadar şeyden sonra bende bişey danışmaya çekinir oldum.
bu sitedeki yazıları okursan daha iyi olur.bu sitedeki herkes bisikletten sonra cbr 600 cbr 1000 rr gibi yüksek cc li motorları tercih ediyor
eğer motoru aldıktan sonra yaşarsan bize motrla ilgili düşüncelerini yazarsan sewinirim
birçok arkadaşımız yazmış ama bende görünce dayanamadım kusra bakma:d
Bence fazla değil büyük motorla başlayabilirsin eğer kendine güveniyorsan. Güvenmiyorsan (ki bu sorun güvenmediğini gösterir) bir daha düşün.
arkadaşlar ben burda .oku Türkiye ye atıcam .arkadasımızı yeterınce elestırdık .Türkiye de de avrupanın gelısmıs ulkelerınde oldugu gıbı bır kanun olsaydı bu tarz tıpıcklerden yuzlerce acılmazdı bosuna kalabalık olmazdı şöle ki.Avrupanın gelişmiş ulkelerınde mumkun oldugunca dusuk cc lı makınayla baslama zorunlulugu vardır.daha sonra yukseltmek ısteyenler tekrar sınava tabı tutulup orta sevıyeye yakın cc le devam eder daha sonra bellı bır sevıyenın ustunde makına almak ısteyen ınsan tekrar sınava tabı tutulur bu böle 3 5 sınav serisi ve en az 3-5 yıllık bir motosiklet kullanma tecrubesı kazandırır...Ama biz nerde yaşıyoz TÜRKİYE de bı 17 yasında ki arkadasımızın sorcak kadar bilinci olmasaydı cebınde parası olsaydı bugun gidip hayabusa alabilirdi..yasasın Türkiye kanunlar !!
Alll abicim al kesınlıkle bukadar insan başlangıc motoru sudur budur diye konussun sen en sondan basla . En sonunda zaten bunu alıcaksın demi . Eeee al o zaman ne olcak ou kullanması ... ( yaaa yıllardır bakıyorum artık prof oldum bu tip mesaj gordum dedım 18 inde olmayan bir genç tir diye . Sonra haklı oldugumu anladım . Hiç cevap yazmadım ama bu tip yazılar ve gereksız tartısmalar onlenmeki moderatorler zaten olayın bilincinde başlangıc motoru bu olmaz gereksız tartısma ortamı diyip konuyu kitlemeliler ... )
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)