Kuşadası'ndan Herkes Selamlar...
Kuşadası'ndan Herkes Selamlar...
hoşgeldin arkadasım , umarım bu siteyi seveceksin
hoş geldin hoca umarım ortamı beenirsin baqsana adamlar hep on line speedfight, bayaa bi üye oldu hea ben yenni geldim benden sonra bile bayaa kişi geldi tabee millet dio baq sLaDe de orda
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
Hoş geldın abi kuş adası guseldır
bu arada slade ben senden bir gun once uye oldum yaaaaa :tongue:
ahuahuahu ben geç kayıt oldum kardeş neyse salla hayat nası gel tanışacass ya onlinesın herhal
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
hoşgeldin
o resımdekı motordan senmi var yoksa
hoşçakalın
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
selam hosgeldinn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hoş bulduk arkadaşlar harbiden çok güzel bir ortam burası
Burada ki herkes gördüğüm kadarıyla kardeş gibi bu olay beni çok sevindirdi diğer foırumlarda millet birbirini yiyo valla.
umarım hep böyle sürer...
:bestmt:
sürer sürer
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
iyi o zaman
hoşgeldin diyelim sitedeki devamlılığını sürdürmenide isteriz devamlılığın sürerse bu muhabbetlerde böyle sürer sen rahat ol
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
HOşgeldin =)
Kuşadası içinde mi oturuyorsun?
Yazları hep ordayım. Sahil sitelerinde
Görüşürüz
DBTYSG
ohhh ne güzellllKuşadası içinde mi oturuyorsun?
Yazları hep ordayım. Sahil sitelerinde
Görüşürüz
keyif sende paşamm
ortam fena deel orada hea dier yerlere göre biras daa sakin olio arada bir uriom
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
evet dostum içindeyim kadınlar denizi tarafında oturuyorummurrat adlı üyeden alıntı
sahil sitelerine sık giderim yazları gelince haber ver görüşürüz
merhaba aramıza hoş geldin bol keyifli kazasız sürüşler diliyorum.... Yazın oralardayım görüşürüz.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
görüşürüz dostum iyi olur wallaha
gezeriz falconla ehehe
ohooooo sen işi götürdun dostum
bu ne hız az yavaşlasan diyorum
bizede bırak
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
selam
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)