aramıza hoj geldin sude... dilerim ki iki tekerin hep yere basar ve uzun yıllar sana mutluluk verir... iyi forumlar...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
merhaba arkadaşım hoşgeldin.
bende senin gibi burda yeniyim.
kazasız sürüşler...
selam sudecim aramıza hoşgeldin.
kalıcı olman ümidiyle motorunda hayırlı olsun.
melih abi seni buraya yönlendirdi galiba haha.
ben cöl fırtınası diger taraftan hatırlarsın
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
Hoşgeldin Sude.. Bayanlar artıyor sitemizde.(Kafiyeli oldu ) Umarım aktifliğin "Merhaba, Hoşbulduk" la sınırlı kalmaz...
bonjour mademoiselle. comment allez-vous ? enchanté de faire votre connaissance, à bientôt
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
hoşgeldin......................
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gönül arzu ederki kadınlarımızın motosiklet binme oranı keşke yukarı seviyelere
gelse de toplumca övünebilsek,ama büyük şehirlerimizin dışında bu oran neredeyse binde seviyelerinde bir yerde.
Tanıdığım birçok kimse lise yıllarından sonra bırakın motoru bisiklete bile binme
ye utanır hale geliyor,artık toplum ve çevre baskısımı dersiniz ne derseniz
deyin.Çocuğuna bakan ve yemek yapan kadın formatı kafalara öyle bir kazın-
mış ki ,bu ülkede uçağa binerken kaptanın kadın olduğunu görüp neredeyse
tüh yahu diyeen binlercesini gördüm.
Ama 5.ana jet üssündeki F-16 pilotu cıvıl cıvıl hayat dolu kadınlrımız ile
gurur duyuyor ve iftihar ediyoruz.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
bonjour mademoiselle bienvenue
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
..................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hoşgeldin sitenin en yaşlılarından olduğumdan ev sahibi sayılırım..faydalı paylaşımlar dileğiyle tekerin düz bassın
hoşgeldin sude aramıza iyi forumlar
hoş geldiiinn. doğru yerdesin
ben de sen den bir gün önce geldim
hoşgeldin doğru yerdesin....
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
moto-girl hoşbuldukhatırlamaz olurmuyum seni canım.yarın mekana bekliyorum.istersen beraber gidelim bana özelden telefonunu yaz ben yazamıyorum daha
sanırım doğru yerdeyim.fromlarda güzel baylaşımlar olacağına gönülden inanıyorum.tekrardan hoşbulduk herkese seyifli sürüşler
üzücü bir durum sonuna kadar sana katılıyorum.malesef durum öyle sanırım.bence bireyler ilk önce kendilerine şu soruyu sormalılar;benim hayatım sıradan,başkalarının hayatı gibi mi olacak,yoksa benim yaşamım sıra dışı,hayalimdeki,istediğim gibi bir yaşam mı olacak? yorum herkese
i
arkadaşım ne diyorsun türkçe yaz anlamıyoruz
hoşgelddiiniiizzzzz aramıza
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)