Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhaba herkese!! cross motor ile başlamayı düşünüyorum ??

REKLAM ALANI
    sLaPdAsH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2005
    merhaba arkadaşlar yakın dönemde motor almayı planlıyorum büyük ihtimal xlr 125 olacak fakat okudugum yorumlar , konuştugum insanların söylemleri krosun özellikle şehiriçinde zor kullanılabilecegi üzerine.Yeni başlıyor olmam ve araba deneyimimin de olmaması cabası.
    Gelgelelim gözüm krostan başka bişey görmüyor.İyi bi çalışma ve azimle bu iş altıntan kalkabilir miyim sizce yoksa çok mu mantıksız bi seçim olur?
    Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum,şimdiden de teşekkür ediyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hangi motru kullanmak istiyorsan o motorla başla kullanmaya benim çevremde senelerdir scooter kullanıp hala vitesliye binemeyen sayısı o kadar çokki şaşırırsın ben 36 yaşındayım 14 yaşımdan beri motor binerim racing harici her motorla uzun yol yaptım
    hayatımda iki kere racing kullandım toplam 1-2 km ama bana göre deil nasıl zorlandım kullanırken görsen dersin ilk defa kullanıyo
    125 cc cross için şehir içinde zor kullanılır diyen kimse hayatında hiç motor kullanmamıştır veya kulaktan dolma bilgi ile konuşuyordur
    oturma ve gidon hakimiyeti bakımından cross çok iyi bir başlangıç motorudur özellikle şehir içinde çok kıvraktır

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Cross abi yok zaten onun kadar rahat bir alet ne çukurları hissediyorsun ne kavisleri istediğin yerden git, kaldırım, merdiven rahat edeceğine eminim ve viteslerede alıştığında sana olumsuz yaklaşanlarada memnuniyetini kullandığında aldığın zevki anlatarak yok edebilirsin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

khan_cross - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI KX250 '04
    Hoşgeldin arkadaş!

Hakiki cross motorla başlarsan, ben sana sürmesini öğeretim, çünki ben ustasiyim.

Ben ama Türkiyeye sene sonunda geliyorum, şehir Antalya, Manvgati, Alanya taraflarda.

Benim sayfama bakarsan benden biraz daha öğerenirsin. Cross grubu açarsak iyi olur, çünki umarım bü yeni sporla biraz para yaparız.

www.fmxturkey.com

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    hojgeldın dostum.crossla baslaman pek bı fark yaratmaz. bence Donald Dock ' ın yazılarını bı oku.baslangıc olaylarıyla ılgılı yazıları.yardımı olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler