ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin doğru yerdesin...ankara lı motosiklet tutkunları olarak bulusmalar duzenleniyormus ben daha hiç katılmadım ama katılacağım en kısa surede sanalı gerçeğe tanısayımsaygılar
ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin doğru yerdesin...ankara lı motosiklet tutkunları olarak bulusmalar duzenleniyormus ben daha hiç katılmadım ama katılacağım en kısa surede sanalı gerçeğe tanısayımsaygılar
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
aleküm selam hoş geldin bu ğüzel camiaya
aleykümselam kardeşim aramıza hoşgeldin
aleyküm selam aramıza hoşgeldin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hoşgeldin +25+25+25+25
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
selamların en güzeline en güzel selam ile "aleyküm selam" diyor ve bir öğretmen olarak eğitimin tabiki motosiklet eğitiminin önemine dikkat çekerek hoş geldiniz diyorum..
arkadaşlar teşekkürler böyle bi platformda bulunmak gerçekten mutluluk verici oldu benim için.
unutmadan bir sorum olacak. ankarada olan arkadaşlardan bilen mutlaka vardır. ben akköprü yanında eski hipodromdaki moto-drag yarışlarının ankara ayağını izlemeye gidiyordum fakat son 2 yıldır malesef hiç haberim olmuyor ve kaçırıyorum. acaba bu yıl düzenlenen yarışlar da bittimi bilen varmı? ha bide yeri değişmiş falan diyorlar. temellide pist mi yapılmış öyle bir sötlenti var doğru mu acaba?
acizane bendeniz
[B][U][COLOR="Black"](R ONE THE ONE)[/COLOR][/U][/B]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aleykümselam hoş sefa geldin....
Aleyküm Selam.
Aramıza hoş geldin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hoşgeldin kardeş YZF R1 187 kg 187 beygir dünyada kilo beygir orantısı birebir olan tek motor büyük dikkat gerekir
H O Ş G E L D İ N ((::
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[QUOTE=ozaktasi;689279]Aleykümselam hoş sefa geldin....[/QUO
tşk
abi sende de maşallah ne motorlar varmış ya
honda yamaha suzuki. bi de kawasaki olsa japon 4 lüsü tamam olcakmış
vealeykümselam....
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
İnsallah bu güzel ortamdan faydalı bilgiler edinirsiniz.
kazasız belasız sürüşler
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gerçekten de hoşbuldum saolasın gültekin hocam
saol hocam
madem bu konuya değindin sana sorayım sen bilirsin kesin.
bu makine (R1) normalde 150-160 küsür hp falan diye biliyorum.bunlar ufak bi modifiye yapıp 180 hp ye çıkarıyolar diye biliyorum.
işte bu modifiyede naapıyolardı unuttum
hava filtresini mi değiştiryolardı öyle bişeydi sanki ama ne?
bi yerde okumuştum çok merak ediyorum
tşk. hoşbuldum
avatarındaki yaramaz maşşallah çok tatlı ya
tombiş sosis gibi ısırmak lazım kollarını
ya evde sevecek çocuk kalmadı yeğenlerde büyüdü
nerde böyle sevimli bi çocuk görsem dayanamıyorum
doktoruz galiba hacam
cerrah falan vaay ne havalı be
zaten 1.doktorlar 2.mimarlar acaiip havalı oluyoo ya ne hikmetse
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
aleyküm selam hoşgeldin bende iki yıllık makina bölümü okuyorum inşallah bitiricez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)