Tanışalım ve gezelim yeni ortamlar ve yeni arkadaşlıklar adına..
Tanışalım ve gezelim yeni ortamlar ve yeni arkadaşlıklar adına..
Ben adanada değilim ama fazla uzak sayılmam mersinde yaşıyorum. Adana ya geldiğimde tanışabiliriz. Man falan vatsa yazışıp bi ara gezi düzenleyebiliriz.
mahmutergene@hotmail.com
today is so great day !! Iam leaving Istanbul for 1 week of my holiday ,and Iam sure ,included bus trip ,everything is gonna be alright ... Next year I shall be had my own moto ,and I'll take all my trips by my motocyle instead of that damn bus .for now greetings to all admirers .. Kiss nice ladies P
arkadaşlar ne demek istiyor biri tercüme yapabilirmi ?today is so great day !! Iam leaving Istanbul for 1 week of my holiday ,and Iam sure ,included bus trip ,everything is gonna be alright ... Next year I shall be had my own moto ,and I'll take all my trips by my motocyle instead of that damn bus .for now greetings to all admirers .. Kiss nice ladies P
today is so great day !! Iam leaving Istanbul for 1 week of my holiday ,and Iam sure ,included bus trip ,everything is gonna be alright ... Next year I shall be had my own moto ,and I'll take all my trips by my motocyle instead of that damn bus .for now greetings to all admirers .. Kiss nice ladies P[/quote]
-----------------------------------------------
yani diyorki;
"Bugün, öyle büyük gündür! ! Benim kesinlikle bırakırken benim 1 hafta boyunca Istanbul tatil, ve beni, otobüsü yolculuk kapsadı, her şey gidiyor, iyi oldu. . . Ben gelecek yıl, benim kendi moto olunacağım, ve ben, benim bütün benim yolculuklar kendisinin yerine lanetle otobüsü motocyle alacağım. Şimdilik bütün hayranlara selamlar. . Öp güzel hanımlar"
ve demek istedi ...
bizimdilden konuşsanda anlasak ve adana çevresindense buradan haberleşiriz benim msn : a_acayip@hotmail.com
iyi olur kardes haberleşelim lütfen msn mi kaydet: a_cayip@hotmail.comFireblade79 adlı üyeden alıntı
selamlar.
motosiklet dostları bekleriz bir gezi düzenleyeli yanii..TheFantasy adlı üyeden alıntı
a_cayip; o nasıl bir çeviridir öyle ya.. Bir programla falan mı yaptın. Çok komik olmuş yaw..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Evet bekliyoruz. Mersin, Adana, İskenderun, Antakya Gaziantep ilçeleri ve köyleri yok mu gelen.
Ben kendimi bildim bileli özgürlük isterim özgürlük için motosiklet. Özgürlüğüm için hiç gözümü kırpmadan hayatımı feda ederim.
Evt dedim varmı dedim işte ,Adanaya gidiyorz hemde gece a_cayip 'lerde kalcaz .
buyur baştacısın kardeş fakat gitmeyi planlayacagımız yerlerde sonunda 1.gece kamp kurmayı düşünebiliriz ve katılımcı arkadaşlar düşüncesi neticesinde şekillenecek programımız.. selamlar..TheFantasy adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)