tüm motosiklet tutkunlarına merhaba
tüm motosiklet tutkunlarına merhaba
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
hoşgeldin varya çok doğru iş yapmışın buraya gelerek helal olsun diyorum....
aaa şaşırdım kaldım bak kutlayalım bunu....
biraz bılgı versen kendınle ılgılıde daha fazla merak etmesek
hoşgeldin arkadaşım kazasız belasız bi motosiklet hayatı temennisiyle...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
manisalıyım ama ankaradan katılıyorum kısmetse 1000 motorla anıtkabirdeyiz organizasyonunada geleceğim...bundan sonra hep burada olmak ve sizlerle tanısıp motosiklet sewdamı hergecen gün daha ileri sewiyeye tasımak dileği ile furkan
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
teşekkür ederim bilo ilk kazamı yaptım gecen hafta komyon trfikte birden geri geri kaptırdı kurtaramadım motosikletin ön düzen gitti... ama bende hata yok kamyoncunun sigorta ödeyecek şimdi motor serviste dua edin ctesiye kadar alayım...
immigrant biz tanıttık kendimizi sıra sende
aramiza hos geldin , umuyorum cok begeneceksin burayi , hadi kolay gelsin
bi suçum olsa içim anmayacak ben bu adamın neyse ben terbiyemi bozmayayım....aman arkadaşlar buyuk araçların arkasına yanasmayalım gerçi biliyosun ama ben yinde söleyim adamlar görmüyoruz diyolar ezip atıyolar..
eyw hocam tanıttım tabı....
yas 20
sehır ıstanbul...
motor zat....
iş turızm....
okul: itü jeoloji.....
motor zat.....
hayat güzelmi fena diil....
kaza için cok gecmıs olsun benden ufak bı uygulama yontemı muhtemelen sende bılıosundur arabanın sol lastıgının hızasında ol araba kullanan adam sol aynaya bakar genelde ......
kolay gelsin yatma vaktı benım.....
hosgeldinn sefa geldin
ZAFERE KADAR DAİMA!!
kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin
ride must go on...
Hoş geldin.
Seninle aynı motosikleti kullanıyoruz.Bir problemin olursa haberimiz olsun.
Bu arada çok çok geçmiş olsun diyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Hoşgeldin.Geçmiş olsun.Çıkar inşallah 19 mayıs'a kadar.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
merhaba dostum hoş geldin
yahu hem hoşgeldin hem geçmiş olsun , umarım önemli birşey yoktur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)